Showbiz

Džoni Dep u vezi sa svojom advokaticom

Njihova veza je ozbiljna i puna hemije

Džoni Dep ima novu djevojku, a u pitanju je advokatica Džoel Rič, koja ga je zastupala u njegovoj tužbi za klevetu u Velikoj Britaniji protiv magazina The Sun, prenosi TMZ. Iako se tokom njegovog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd nagađalo da je on u ljubavnom odnosu sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez, to nije slučaj, ali je glumčevo srce ipak osvojila druga djevojka, takođe advokatica.

Rič nije bila dio tima na nedavnom suđenju Depa i Herdove održanom u Virdžiniji, kada je glumac dobio spor protiv bivše supruge, ali je bila prisutna na sudu kao podrška.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

“Među njima je ozbiljno. Među njima je hemija. Rič je takođe bila prisutna tokom suđenja u Virdžiniji, međutim, njeno prisustvo u sudnici nije bilo profesionalno, već lično”, rekao je izvor za US Weekly, i dodao da se par na početku veze diskretno sretao u hotelima.

Izvor je takođe otkrio da je Rič, kada je upoznala glumca, još uvijek bila u braku, ali da je sada u procesu razvoda. Ona i njen bivši muž imaju dvoje djece.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thepoptimes (@popscoped)

Inače, Džoel Rič je iz Velike Britanije, a u radnoj biografiji joj piše da „radi na odbrani reputacije (klijenta) od lažnih i klevetničkih optužbi u štampi, na mreži i na društvenim medijima“. Dalje se kaže da ona ima „posebnu stručnost u zaštiti privatnosti pojedinaca od neopravdanog upada i pažnje medija“.

Inače, ni glumac ni Džoel Rič se o ovome još uvijek nisu oglašavali u javnosti.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
V K
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
V K
Gost
V K

Да сам на његовом месту, не бих знао где ћу пре. Не зна се да ли је сексипилнија адвокатица или она експерткиња, што је сведочила.

Send this to a friend