Showbiz Pjevači papreno naplaćuju nastupe

Estradne zvijezde povećale honorare nakon izlaska iz karantina

Estradne zvijezde, nakon izlaska iz karantina, vratile su se poslu i povećale cijenu nastupa, prenosi Kurir. Pojedini pjevači su otišli toliko daleko te svoje nastupe nakon korone naplaćuju i za 1.500 eura više nego prije.

“Nekoliko poznatih pjevača povećalo je cijene nastupa za 500 pa čak i 1.500 eura samo zato što su prvi nastupi po kafanama nakon korone bili izuzetno posjećeni. U tome prednjače mladi pjevači koji su tek nekoliko godina na sceni, a ono što je zabrinjavajuće jeste da ih menadžeri podržavaju u tome umjesto da im skrenu pažnju i objasne da to tako ne ide”, kaže izvor koji tvrdi da će tako samo zalupiti sebi vrata.

“Iako je nekima prošlo to što su bahato podigli svoju cijenu, to nikako ne može da se održi na duže staze. Možda su sada napunili kafane, ali vlasnici većih klubova to neće tolerisati. Čim splasne interesovanje publike, sami će zatvoriti sebi vrata. Neki pjevači, poput Saše Kovačevića, Nataše Bekvalac, Aleksandre Prijović, Šaka Polumente, uzimaju visoke honorare, ali im ne pada na pamet da ih sada dodatno povećavaju. Zamislite da i te veće zvijezde počnu da dižu cijene nastupa, na šta bi to ličilo? Baš ti koji najlošije rade odlučili su da zarađuju na grbači naroda”, kaže izvor, s čijim je mišljenjem saglasan i estradni menadžer Goran Lečić.

“Kada je riječ o pjevačima sa kojima sarađujem, poput Radiše Trajkovića Đanija, Dare Bubamare, Vuka Moba, mogu da kažem da je njihova cijena ostala ista. Sada je situacija takva da su ljudi željni provoda, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da će publika zadržati toliko interesovanje i za tri-četiri mjeseca. Gotovo sam siguran da ćemo sljedećih mjesec dana odlično raditi, ali to nikako nije dovoljno da se pjevačima toliko drastično poveća cijena”, objašnjava Lečić koji ne podržava to što se određeni pjevači hvale novim honorarima.

“Nezahvalno je da se pjevači razmeću znatno većim honorarima do kojih su došli jer je narod predugo bio zatvoren. Vodim se time da pjevaču podignem cijenu isključivo ukoliko na više nastupa uzastopno puni klubove i pravi dobru atmosferu. U svakom drugom slučaju dizanje cijene nije opravdano. Ko god se hvali da poslije korone košta 1.000 ili 1.500 eura više, mora da ima u glavi da time ne diže sebi cijenu i da nije pohvalno razmetati se ciframa do kojih su došli zbog pandemije. Pohvalno je samo ukoliko do toga dođe radom i vrhunskim nastupima”, zaključuje Lečić.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
TitogradmarkoMirkoNarcis ZgubidanPaki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Estradne zvijezde?!? Dajte malo ozbiljnosti, ne sprdajte se. To je polusvijet srpske estrade.

marko
Gost
marko

od mene nisu ni centa … samo svetosavci to placaju pa neka dupliraju.

Mirko
Gost
Mirko

Sram da ih je!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ko je lud neka im daje.

Paki
Gost
Paki

😂😂😂 ne znam samo kome ce pjevati kad niko od nas dinara nema!

Send this to a friend