Showbiz

Glumica sa 56 godina rodila sina, sad proživljava horor: Moramo ovo da zaustavimo

Klaudija Raja

Brazilska glumica Klaudija Raja sa 55 godina prirodno je ostala u drugom stanju, a sina Luku je donijela na svijet nakon što je proslavila 56. rođendan.

Luka je rođen prije nešto više od mjesec dana, a glumica i njen 53-godišnji suprug svoju sreću su podijelili na društvenim mrežama.

“Luka je stigao, osvjetljava subotu uveče. Stigao je ovdje 11. februara, zahtijevajući svoj prostor. Popustili smo. Svijet je, od tada, drugačiji za našu porodicu. Preplavljeni smo srećom i ljubavlju! Dobrodošao, Luka!”, napisala je Klaudija, koja je od tada počela da dobija veliki broj negativnih komentara, prenosi Lepa i srećna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

“Da li je ona djetetova baka ili prabaka?”, “Izgleda kao dječakova baka”, bili su samo neki od komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

Klaudija je zatim odlučila da uzvrati na ove reakcije i poručila da nije u redu osuđivati žene koje su u kasnijim godinama rodile djecu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Raia (@claudiaraia)

“Postoji hiljadu načina da se bude majka. U mom slučaju, imati 50 i više godina bio je jedan od izazova, ali vrijedi razmisliti o tome da danas postoji hiljadu porodičnih formata i toliko drugih oblika majčinske ljubavi. Moramo da zaustavimo ovu maniju osuđivanja ili ograničavanja materinstva drugih žena, jer svaka osoba vidi ovo iskustvo na veoma intiman i jedinstven način”, rekla je glumica u videu koji je podijelila na Instagramu.

Klaudija, inače, ima i dvoje starije djece, Enca (25) i Sofiju (15).

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Davor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Davor
Gost
Davor

Bog ti dao dug i zdrav zivot, Klaudija!
Bravo!

Send this to a friend