Showbiz

Goga Sekulić prvi put trudna u 41. godini

Pjevačici Gogi Sekulić ispunila se najveća želja – konačno je ostala u drugom stanju. Prema ljekarskim nalazima, folkerka iz Pljevalja je sedam nedjelja trudna sa petnaest godina mlađim vjerenikom Urošem Domanovićem, s kojim dvije godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na vještačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je ostala u drugom stanju prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.

Pjevačica je simptome i promjene u organizmu osjetila tokom boravka na Kipru, da bi po povratku u Beograd uradila test za trudnoću saznala da je u blagoslovenom stanju.

“Čim je sjutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vijest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je poslije dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali”, kaže izvor blizak Sekulićevoj.

“Jeste, trudna sam. Mnogo sam srećni i Uroš i ja. Poslije svega što mi se desilo u životu sada sam baš uzbuđena”, povtrdila je Goga lijepe vijesti za Blic.

Goga je u vezi sa Urošem nešto više od dvije godine. On je evropski prvak i svjetski vicešampion u brazilskom džiu-džicuu.

Vlasnica hita “Ljubavnica” neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osjećala. Ona priprema i novu pjesmu, koju joj radi sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend