Showbiz Kod komšinice da otvori dušu

Hari se iskrada iz kuće i odlazi kod Adel da pije

Kad ne čuva sina Arčija, Megan Markle ‘zaključa’ se u svoju kancelariju i radi sve što je potrebno kako bi se u punom sjaju vratila u glumačke vode. Za to vrijeme njen voljeni suprug i otac njenog djeteta, princ Hari obilazi komšiluk. Poznato je kako britanska pjevačica Adele u Los Anđelesu ima kuću nedaleko članova britanske kraljevske poroidice, koji su se odrekli svojih dužnosti početkom godine.

Nestašni princ iskrade se iz kuće i uživa u Adelinom društvu. Barem je to dosad tako bilo jer sad kad je za sve saznala Megan, crno mu se piše. Bivša glumica tražila je muža po kući jedne večeri i nije ga mogla pronaći. Tada ga je izdalo osoblje. Ipak, izvor blizak paru ističe kako Hari nije htio da skriva prijateljstvo s Adel. Problem je više bio u tome što Megan nije prije zaključila da se neko prijateljstvo između njih rađa.

“Megan je postala toliko opsjednuta forsirajući da njihovi životi budu posloženi onako kako je ona zamislila, nije je smirilo ni ovo ludilo koje se događa svuda u svijetu, a nije ni primijetila da Hari traži utjehu kod druge”, priča dobro upućena osoba stranim medijima.

Kod pjevačice Hari dođe barem jednom nedjeljno, i zajedno piju u njenom baru. Uživa u Adelinom društvu jer ga ono smiruje i vraća u normalnu.

“Adel je vrlo duhovita i voli da pije, baš kao što je i Hari volio prije nego je došla Megan. Pjevačica je poput daška svježeg vjetra, što pomaže Hariju s njegovim životom u Los Anđelesu, koji mu baš nije po volji”, kaže izvor i tvrdi da u tim njihovim sastancima nema ničeg lošeg oko čega bi se Megan morala da brine.

“Ne radi se o nekoj situaciji u kojoj ima flerta, jedino što mogu potvrditi jeste da Har često napominje kako Adel fantastično izgleda. A zaista sija. Adele je još prije govorila o svojim osjećajima prema Hariju. Govorila je: ‘Znam da sam rekla da ne volim ljude koji imaju narandžastu kosu/bradu, ali ovo je princ Hari. Bila bi prava vojvotkinja onda”.

Send this to a friend