Showbiz

Italijanski odbojkaš 13 godina mislio da je u vezi sa Alesandrom Ambrosio, dao 700.000 eura za laž

Alesandra Ambrosio

Roberto Kacaniga (42), bivši italijanski odbojkaški reprezentativac, godinama je mislio da je u vezi s brazilskom manekenkom Alesandrom Ambrosio (40) koja je trenutno u vezi s Ričardom Lijem. Tačnije, on je to vjerovao posljednjih 13 godina!

Da bi sve bilo nevjerovatnije, oni se nikada nisu ni upoznali, a on je na nju potrošio čak 700.000 eura. Kasnije se ispostavilo da iza Alesandre zapravo stoji Maja od 50 godina.

Vjerovao u bajke
Vjerovao u bajke

Prema Robertovim riječima, prijatelj mu je dao telefonski broj koji je navodno pripadao ženi koja je htjela da ga upozna. Potom mu je priznala da je ime bilo pseudonim te da je ona zapravo Alesandra.

“Ne, nikad se nismo vidjeli. Uvijek je imala hiljadu izgovora, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas, i tako poziv za pozivom. Kontaktirali smo samo preko mobilnog, gotovo svakodnevno”, rekao je Roberto.

Rekao je i kako je novac pozajmljivao od rodbine, porodice, prijatelja…

Potom je otkrio da su iza prevare stajale tri osobe, a njegovi saigrači opisali su ga kao introvertiranog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je sprovela istragu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Ahamrki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aha
Gost
Aha

Greote.

mrki
Gost
mrki

mijenjaj dilera

Send this to a friend