Showbiz

Iza zatvorenih vrata Bila Gejtsa: Golišave zabave, striptizete…

Nakon objave vijesti da se najmoćniji filantropski par, Bil i Melinda Gejts razvode nakon 27 godina braka, javnost detaljno analizira život poznatog milijardera i filantropa.

Bil je vodio veoma raskalašan mladalački život prije nego što se vjenčao sa Melindom, tvrdi njegov biograf koji se pita da li će se nakon razvoda braka vratiti ludim zabavama.

Novinar Džejms Valas napisao je dvije knjige u kojima je otkrio da je Gejts organizovao golišave zabave sa striptizetama.

U intervjuu za “Daily Mail” Valas je otkrio da Bill nije bio nevinašce u mladalačkim danima kada je osnovao Mikrosoft.

“U tom razdoblju mnogi klinci iz Mikrosofta bili su mladići koji po dva, tri dana nisu skidali majice sa mrljama od pice dok su razvijali neki softver”, izjavio je bivši istraživački novinar “Seattle Post-Intelligencera”.

“Organizovali su lude zabave, išli su po klubovima i tražili striptizete koje su dovodili u Bilov dom”, rekao je.

Druga Valasova knjiga o Gejtsu, izdata 1997. godine sadrži detaljnije opise navodnih golišavih zabava na Gejtsovom imanju Laurelhurst u Vašingtonu.

Valas je napisao da su mediji željeli da omoguće nesmetani protok vijesti o tehnologiji i poslovnim potezima Gejtsa i da zbog toga nisu izvještavali o njegovim zabavama koje je organizovao u Sijetlu. Navodno je Gejts posjećivao striptiz klubove i unajmljivao plesačice da dođu u njegov dom. Potom bi skakali goli u unutrašnji bazen i zabavljali se do sitnih noćnih sati.

“Iako je Gejts počeo da se zabavlja sa Melindom Frenč 1988 godine, još neko vrijeme je flertovao sa ženama, pogotovo kada je bio na službenom putu. Redovno se nabacivao novinarkama koje su pratile Mikrosoft”, napisao je.

“Melinda je sve to jako dobro znala, njihova veza bila je puna uspona i padova. U jednom trenutku prekinuli su vezu na godinu dana, navodno jer Gejts nije želio da se vezuje. Kada su se međutim 1992. opet zbližili, njihova veza je bila čvršća nego ikad,” istaknuo je.

Gejtsov prijatelj i bivši izvršni direktor Vern Raburn potvrdio je tvrdnje iz knjige u intervjuu za “Daily Mail” i otkrio da je Gejts navodno prevario Melindu u ranoj fazi njihove veze.

Potvrdio je da je Gejts volio da organizuje žurke i da nije bio vjeran Melindi kada su počeli da se zabavljaju, ali je bio ponosan što se to nije događalo nakon njihovog vjenčanja.

“Nije to ništa posebno biti go u bazenu. Postoji razlika između kupanja u bazenu s gomilom drugih ljudi i biti go u bazenu s drugom osobom, ili biti u krevetu s drugom osobom”, rekao je.

On tvrdi da je, koliko je njemu poznato, Bil bio vjeran Melindi nakon njihovog vjenčanja 1994 godine.

“Iskreno se nadam da će Bil i Melinda naći sreću. Prošao sam kroz razvod prije 12 godina. Svi koji vam kažu da su imali dobar razvod, lažu”, dodao je.

 

Send this to a friend