Showbiz Đani Ruso o burnoj ljubavi sa holivudskom zvijezdom

Kako sam izgubio nevinost sa Merilin Monro

Glumac Đani Ruso, koji se proslavio ulogom u kultnom filmu Kum, tvrdi da je sa petnaest godina izgubio nevinost sa holivudskom ikonom Merilin Monro i to u njenoj kadi.

Merilin je bila skoro duplo starija u tom trenutku, imala je 33 godine, a on vjeruje da bi ona u ovoj eri “Me Too” pokreta završila u zatvoru.

Ruso, koji je igrao Karla Ricija u filmu Frensisa Ford Kopolu, tvrdi da su njih dvoje ostali u bliskoj vezi sve do njene smrti u 36-oj godini 1962. godine.

Govoreći ekskluzivno za San u svom stanu u Njujorku, 75-godišnji glumac je rekao: “Marlon Brando je bio moj jedini glumaki učitelj, a Frenk Sinatra jedini pjevački, a Merilin Monro je od mene napravila muškarca.”

“Naučila me je svemu što znam”, kaže on.

“Mislio sam da sam najsrećniji dečko na svijetu, ali da se to dogodilo danas, mislim da bi ona bila uhapšena i moji roditelji bi pokušali da izvuku nešto novca od nje.”

On, međutim, kaže da je za njega to bilo prelijepo iskustvo.

“Da li sam se uznemirio? Ne. Upravo sam imao seks sa najvrelijom američkom filmskom zvijezdom i seks simbolom.”

U memoarima “Hollywood Godfather: My Life In The Mob And Movies”, Ruso opisuje kako je upoznao Merilin Monro. Bilo je to dok je radio u frizerskom salonu u Njujorku.

“Dolazila bi često i uvijek me je pitala da joj operem kosu”, objašnjava on.

“Merilin je bila veoma prijateljski nastrojena. Poslije nekoliko njenih dolazaka, prevazišao sam taj osjećaj filmske zvijezde i vidio sam je kao normalnu osobu, iako sa fenomenalnim tijelom.”

Ubrzo je jedan od Merilinin savjetnika pozvao Rusoa u Valdorf hotel, gdje je odsjela.

“Mislio sam da izlazi i da treba da joj pomognem sa kosom”, priča.

“Merilin je bila sama u raskošnom apartmanu s ogromnom terasom, ali cjelokupno mjesto izgledalo je kao set fimova o katastrofi. Odjeća je ležala bačena svuda, prljavo posuđe stajalo je na sofi. Krevet nije bio namješten i izgledala je kao beskućnik bez šminke. Bila je umotana u bijeli peškir i držala flašu šampanjca.”

Ponudila mu je čašu šampanjca prije nego što je bacila peškir i pozvala ga da joj se pridruži u kupki.

“Srce mi je lupalo. Kao idiot, prekrio sam oči, zbog čega se nasmijala. Počeo sam da se skidam, moleći se da se neću saplesti o pantalone i pasti na dupe, a onda sam ušao u kadu.

Biću iskren, nisam imao pojma šta da radim ili šta ona očekuje. Ostali smo u krevetu cijelog vikenda, izlazili smo iz njega samo kad smo morali. Bilo je to moje prvo iskustvo sa posluženjem u sobi i bio je to dodatak fantastičnom iskustvu.”

Kaže da se već u ponedjeljak vratio u realnost, kada je otišao na posao, ali da nikome nije pričao, ne zato što je džentlmen, već zato što mu niko ne bi vjerovao. On kaže da se veza nastavila, ali da je to ostala tajna. Otkrio ju je tek tokom rada na filmu “Kum”. Dogodilo se to kada je Marlon Brando žalio zbog njene smrti, kao jedan od njenih bivših ljubavnika.

“Marlon je zlobno rekao: ‘Emitovala je seks. Čovječe, bila je sjana.” Nesvjesno je Ruso klimnuo u znak slaganja, a Bando ga je pitao da li je spavao sa njom. Zatražio je i dokaz, pa je Ruso udario u gornji dio svoje desne butine i rekao: ‘Ožiljak, negdje ovdje’. “Osjećao sam se loše što mu govorim o tome.”

Ruso je govorio i o tome kako je prvi put ubio čovjeka i to pedofila, bolničara, kome je zadao smrtonosne ubode nožem nakon što ga je seksualno napao.

“Nisam osjećao krivicu, bilo je to pitanje samoodbrane. Zlostavljao je mnogo djece u bolnici.”

Sa trinaest godina je, kao heroj ulice, počeo da radi za mafijaša Franka Kostela, koji je postao model po kojem je građen lik Don Korleona iz knjige “Kum”. Sa 44 godine je ubio ponovo, kada je vidio muškarca kako zlostavlja djevojku u Rusoovom kazinu. Pucao je u njega kada ga je ovaj posjekao po vratu sa slomljenom čašom šampanjca. Problem je što je tip bio član Eskobarovog Klana i Ruso je bio u velikoj nevolji. Nekoliko dana kasnije mu je stigla poruka: mrtve kokoške i gmizavce, zajedno sa njegovim slikama islikama njegove ćerke Karmen. Pratili su je, pa je morao da ode i zamoli za mir sa Eskobarom. On tvrdi da ga je Eskobar mučio dok nije otkrio da je Ruso igrao u “Kumu”.

Pošto je Eskobar bio veliki njegov fan, zatražio je od Rusoa da odglumi scenu iz filma u kojem Al Paćino grli Karla zbog njegove uloge u ubistvu Sonija. To će mu jedino spasiti život. Tako je i bilo, iako je Ruso vjerovao da igra scenu sopstvene smrti. Na kraju su ga odvezli u džunglu i počeli da se smiju, a onda ga pustili i prebacili na aerodrom.

Ruso tvrdi da je čak bio svjedok kada je pokojni američki predsjednik JFK ušmrkavao kokain sa stomaka starlete.

Ruso je svom agentu rekao da bi volio da ga igra Leonardo Dikaprio na filmu, a da Šarliz Teron igra Merilin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Eskobar se smilovao:)

Ksenija
Gost
Ksenija

Ja i Tom Hardi,uhhhh,kad se sjetim….mmmmmm

Mark
Gost
Mark

Lazi lazo da se veselimo!

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Da je prvi april ovo bi bilo za naslovnu stranu.Baron Minhauzen.

How yes no
Gost
How yes no

Nije mi što me laže, nego što misli da mu vjerujem. Sredio merlinku i pobio pola američkih kriminalaca.

Marko
Gost
Marko

Aj što je sredio Merlinku bila je nimfomanka, no što ga Eskobar povede u džunglu da ga muči i pušti ga.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Чудо је како неки људи помјешају сан и јаву и колико сан може дјеловати стварно.

...
Gost
...

Au… fino slaga

Leo
Gost
Leo

I ja sa Anđelinom Džoli. Ja 13 ona 20..uhh kad se sjetim

Prase
Gost
Prase

Hahahaha jes vala…lažov

Tea
Gost
Tea

E bas mu vjerujem 😃😃😃

Marko
Gost
Marko

Eto ima i frizuru ka merlin monro:)

Garo
Gost
Garo

Spavao sa Merlin Monro ka’ i ja. Lasno je sad pripovjedat kad je ona mrtva.

Send this to a friend