Showbiz

Kanje Vest snima album o razvodu

Reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan prije nekoliko mjeseci su šokirali svijet kada je počelo da se šuška da se razvode. Sada je donijeta konačna odluka – njihovom braku je došao kraj.

Kako prenosi “Mirror” Kanje se sada bacio na posao, pa dovršava svoj dugo najavljivani deseti studijski album. Obožavatelji željno iščekuju, a on dorađuje tekstove kako bi se pozvao na razvod od supruge.

“Kanjeov novi album biće o raspadu njegovog braka s Kim. Pisao je to mesecima”, rekao je izvor blizak reperu za strane medije i dodao kako je Kardašijan od njega tražila da u svojim pjesmama poštuje njihovu porodicu.

Nakon što su se prošle nedelje proširile vijesti o njihovom razvodu, izvori bliski paru za “Page Six” su rekli kako su “gotovi nakon šest godina braka”, te da je njihov razvod bio neizbježan.

“Kim je Kanjea natjerala da ide u Vajoming kako bi mogli da žive odvojeno i mirno, te da bi se naposljetku razveli.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi s planetarnim uspjehom.

“Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece”, rekla je dadilja za “The Sun”.

 

Send this to a friend