Showbiz Grupa građana smatra da JK loše govori o RS

Karleuša nepoželjna u Republici Srpskoj zbog stavova o Srebrenici

FOTO: Stefan Stojanović

Udruženje veterana Garda Panteri, koja je bila jedna od elitnih jedinica vojske Republike Srpske, tražila zabranu koncerta pop pjevačice Jelene Karleuše u Etlo selu Stanišići jer je, smatraju, “javnim nastupima vređala Republiku Srpsku, rukovodstvo i srpske žrtve, a podržavala Majke Srebrenice”.

“Poslaćemo dopis policiji da se koncert zabrani, ne može u Republici Srpskoj nastupati neko Republiku Srpsku ne voli. Jelena Karleuša je sramota Srbije, oličenje nemorala i kiča i samim tim, njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan”, naveli su oni na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici. Mediji prenose da Garda Panteri prijete tužbom.

Popularna Beograđanka im nije ostala dužna, pa je putem Instagrama, iz Kine gdje boravi sa suprugom i djecom, poručila:

“Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez vjerskog obilježja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu. Jer dobre ljude istina ne vređa, i Srbin na Srbina više nikad ne smije da ide. Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju,” napisala je Jelena koja je koncert nadomak Bijeljine zakazala 8. avgusta.

Ona je, pored pjevačke karijere, poznata i po političkim stavovima koje nerijetko dijeli sa publikom putem društvenih mreža i političkih emisija. Jelena je više puta osudila genocid u Srebrenici, i poručila da narodi na prostoru bivše Jugoslavije treba nakon svih problema, žive u skladu. Slavna JK osuđuje nacionalizam i mržnju na osnovu nacionalne i vjerske pripadnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mart
Gost
Mart

Ona hoće da ih kazni svojim pevanjem za zločin u Srebrenici

Spuski
Gost
Spuski

Bez ikakve uvrede bilo koga podrška za jelenu za ovakvo njeno razmisljanje svako ima pravo na donose je presudi bilo cega a vi koji se protivi te njenom koncertu zbog podrške i osude genocida kada ste toliki patriota sto ne zabraniti Dodiku a bude presednik Bih jer i on izjavljuje da ne voli bosnu

marius
Gost
marius

Jeca ne umije da pjeva, al umije da progovori . Dule,Dule, nikad ti s njom dosadno nije .

Libero7
Gost
Libero7

Karleusa je cojek ipo u odnosu na sve ove iz republike sumske

Realnost
Gost
Realnost

Da je sreće u toj takozvanoj republici srpskoj nikada i nebi trebalo održavati javne koncerte upravo zbog GENOCIDA u SREBRENICI

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Sve ti je jasno kad vidiš da im je Karleuša glas razuma. Tužni narod kojem će Srpska akademija i Srpska pravoslavna crkva, šireći mitomaniju i svetosavlje, na kraju doć glave.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Srbi iz Republike Srpske uz Crnogorce su elitni Srbi, sta ima njima da jauce ova plasticna baba? Neke djipa ispod satora po Vlasotincu, nema sta u RS i CG da trazi.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ako su vam ovo elitni srbi,kakvi su vam obični?

samo kažem...
Gost
samo kažem...

srpska posla…

Commentator
Gost
Commentator

Ne znam što je problem osuditi genocid u Srebernici. Ne mogu se Srbi pretvarati da se nije desio i da ga oni nisu sproveli. To što je Karleuša osudila genocid je sasvim ispravno, a bilo bi dobro da se Srbi malo dozovu pameti i suoče sa svojom prošlošću i svojim (ne)djelima, kao uostalom i svi mi. Ne volim njenu muziku,… Više »

Nk86
Gost
Nk86

panteri panteri, vi ste pravi borci
najhrabriji nasi, srpski dobrovoljci

Srbi su Turci
Gost
Srbi su Turci

Hahaahhahahahahahahaha

hambija
Gost
hambija

Bolje da naprave koncert Rokija Vulovica i Baje Malo Knindze nego ove krestaljke

Send this to a friend