Showbiz

Kejt Mos sredila život, prijatelji kažu da se plaši da ne umre mlada

Čini se da svemu dođe kraj, pa tako i karijeri ludovan Kejt Mos (44). Britanska manekenka navodno ne pije već godinu, počela je da živi zdravo, a redovno ide i u teretanu.

Navodno su je na radikalnu promjenu stila života primorale tragedije, odnosno preuranjene smrti prijatelja i prijateljica koji su živjeli sličnim načinom života kao i ona.

Posljednji put Kejt se na liječenje od alkoholizma prijavila 2015. godine, a prošle godine prvi put u životu krenula je u teretanu.

“Uvijek mi je vježbanje bilo užasno naporno i odustajala bih. Ali, krenula sam u teretanu svaki dan i ubrzo sam vidjela rezultate pa sam nekako prešla preko toga koliko mi je teško bilo”, rekla je Kejt.

Ove godine dotukla ju je smrt bliske prijateljice Anabel Neilson, koja je imala samo 49 godina i zato je sad još odlučnija u tome da se kloni alkohola i izlazaka.

“Kejt je potpuno nova žena i puno bolja verzija same sebe. Fokusirana je, profesionalna i zdrava. Svi su oduševljeni time. I njoj je bilo teško i čudno, ali sad ima puno više samopouzdanja i osjeća se bolje”, rekli su njeni prijatelji.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Merai
Gost
Merai

Kako neko od 44 moze da umre mlad?

Send this to a friend