Showbiz Muškarci širom svijeta misle drugačije

Keli Bruk iskreno: Nikad nisam mislila za sebe da sam seks simbol

Iako za njom izdišu mnogi muškarci, 39-godišnja britanska ljepotica Keli Bruk koja je ostvarila uspješnu karijeru kao model, ne smatra sebe seks simbolom. Atraktivna brineta koju je magazin FHM 2005. proglasio najseksi ženom na svijetu, nedavno je izjavila kako se nikad nije smatrala seksi niti posebno lijepom.

“Nikad se nisam doživljavala nekakavim seks simbolom, ali neki momci s posla su mi rekli da su nekad imali moje postere u sobi. Samo ih podsjetim kako o takvim stvarima ne pričamo na poslu i odmah promijene temu, iako nisu mislili ništa loše”, kaže Keli koja ima i svoju emisiju na radiju.

U ranijem je intervjuu otkrila kako je nagomilala kilograme, jer je veliki gurman.

“Uživala sam u hrani koju volim. Ali vremenom sam shvatila da sam pretjerala. Zamijenila sam kalorične obroke s puno povrća i počela sam paziti na ishranu. I grudi su mi postale ogromne i teške pa su me počela boljeti leđa”, rekla je slavna Britanka.

Što je starija, dodaje, izgled joj postaje sve manje bitan.

“Zadovoljna sam svojim izgledom. Prihvatila sam sve svoje bore i nedostatke. Naravno, i dalje se želim brinuti o svom tijelu, ali nema smisla da se takmičim se s djevojkama u 20-ima”, iskrena je Keli koja je već nekoliko godina u vezi sa Džejmijem Parisijem.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
AsapalaPrinc od Konika
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Asapala
Gost
Asapala

A dje nisi sa tim dekolteom

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Ni ja nisam iskreno da ti kažem.

Send this to a friend