Showbiz iskreno o svojoj karijeri

Ketrin Zita Džouns: Ne krijem da je Majkl uspješniji od mene

Ketrin Zita Džouns u srećnom je braku sa 25 godina starijim glumcem Majklom Daglasom. Imaju dvoje djece, skladan odnos, ali ne baš slične karijere. Ipak, izgleda da lijepoj glumici mužev uspjeh ni najmanje ne smeta.

Naime, Ketrin i Majkl u braku su dvadeset godina, a romansa je započela tako što joj je holivudski šarmer pri upoznavanju rekao da želi da mu ona rodi djecu. Dvije decenije od tada zajedno prolaze kroz brojne uspone i padove.

Ketrin Zita Džouns nedavno je gostovala u jednoj radio-emisiji, a na pitanje o novim ulogama jedna od najljepših žena na svijetu rekla je da joj se ne žuri.

“Imala sam sjajnu filmsku i pozorišnu karijeru. Moj suprug, koji je 25 godina stariji od mene sada je daleko uspješniji i ima čak seriju na „Netfliksu“. To me inspiriše i srećna sam što imam priliku da čekam pravu ulogu. Mislim da je to veliki blagoslov”.

U pomenutom intervjuu navela je da je pratila poznate na društvenim mrežama tokom karantina i da joj se činilo kako mnogi od njih žele da postignu sve.

“Gledala sam sve te glumce i ljude iz medija koji su izgleda tokom karantina mogli sve. Kuvaju, razvlače tijesto… Ja sam pravila engleski čaj i jedan biskvit. Ličilo je na grudvu krema, a bilo je i takvog ukusa”, rekla je glumica i otkrila da nije baš vična domaćica.

Tokom Karantina ona i Majkl imaju društvo svoje djece, za koju je Ketrin rekla da stalno mora da im ističe važnost situacije u kojoj se nalaze.

“Djeca su sa nama, vratila su se sa koledža i zaista je teško da im objasnimo da ne mogu da izlaze, kao da je sve u redu”, rekla je u intervjuu za „Good Morning Britain“.

Glumica je istakla da joj teško pada što zbog ove situacije ne može da posjeti roditelje, jer ne postoji mogućnost putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije, ali da se sa njima svakodnevno čuje preko video-poziva.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Mitarmarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Djeca su na koledz a ti im moras objasnjavat zasto da ne izlaze! Pametna neka djeca!

marius
Gost
marius

Al si t i zato mnogo ljepsa.

Send this to a friend