Showbiz

Kluni se plaši da Megan ne završi kao Lejdi Di: Mediji, ne pritiskajte je

Glumac Džordž Kluni, oglasio se u vezi s Megan Markl i njenim statusom u medijima. Glumac je njenu situaciju poredio sa situacijom u kojoj je bila princeza Dajana te je kazao kako mediji previše pritiskaju vojvotkinju od Saseksa.

“Ona je trudnica i ganjaju je i pritiskaju na isti način kao što su nekad pritiskali Dajanu. A svi smo vidjeli kako se ta situacija završila”, rekao je Kluni misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Lejdi Di.

On je takođe otkrio da će možda biti kum Meganinoj bebi koja treba da dođe na svijet u aprilu. Zatim se nasmijao dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata ukoštac.

Kluni nije jedini koji je stao u Meganinu odbranu. Naime, pet žena iz užeg kruga Meganinih prijatelja, odlučilo je da progovori o cjelokupnoj situaciji za magazin People.

“Meg je ćutala i trpjela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži. Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je riječ o trudnici”, rekle su.

Jedna od prijateljica je dodala kako se Megan, uprkos slavi i udaji, nije promijenila.

“Nedavno sam je posjetila u palati, kada je Hari bio odsutan nekoliko dana. Našla je mjesta za mene, bile smo same u kući i stalno smo jele, smijale se i pile čaj. Vani je padala kiša i sve je bilo blatnjavo, zbog čega su psi stalno ulazili u kuću prljavi. Meg bi ih čistila peškirima te bi usput govorila koliko voli svoje životinje, prijatelje i koliko voli da brine i hrani sve oko sebe. To je nešto što je oduvijek tako, ona se nikada nije promijenila”, rekla je Meganina prijateljica.

Send this to a friend