Showbiz Glumica ponovo zaljubljena

Koga sada voli Anđelina Džoli

Nakon razvoda od Breda Pita, Anđelina Džoli se u javnosti samo pojavljivala u pratnji njihove djece.

O novom muškarcu navodno nije nikako razmišljala. Šuškalo se tu i tamo o njenim navodnim aferama s britanskim biznismenom, zatim kambodžanskim umjetnikom, a u posljednje vrijeme su je povezivali i s kolegama Kolinom Farelom i Kijanu Rivsom, što nije potvrđeno nikada.

Američki magazin “National Enquirer” objavio je informaciju da je Anđelina zaljubljena u svog tjelohranitelja, navodno imaju i pouzdane izvore. On je razlog zašto glumica u posljednje vrijeme opet „sija“.

Upoznali su se na setu filma „Those Who Wish Me Dead“ u Nju Orleansu.

“Anđelina i on bili su uvijek zajedno. Uvijek kada je u njenoj blizini, ponaša se kao zaljubljena tinejdžerka”, otkrio je neimenovani izvor za “National Enquirer”.

Iznenada se na setu pojavila njegova djevojka.

“Pojavila se i posmatrala ih očima orla”, nastavlja insajder.

Nije ni čudno pošto je holivudska ljepotica poznata po tome da ženama otima muževe. To je na svojoj koži najbolje iskusila Dženifer Aniston.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
samo jakoZuta stampaAoooooLjakse
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aooooo
Gost
Aooooo

Zabolje me

samo jako
Gost
samo jako

pa sto citas

Ljakse
Gost
Ljakse

Prvo, to što je “izvor” rekao ne znači da je tačno. Drugo, nije ona nikome ništa preotela, Dženifer i Bred su svakako bili pred razvodom. Tekst vam je pun netačnosti i neprofesionalizma

Zuta stampa
Gost
Zuta stampa

Citas tekst iz zute stampe i komentarises o netacnosti i neprofesionalizmu! Vidis da cdm sve tekstove preuzima sa drugih portala, ovaj je preuzeo od avaza!

Send this to a friend