Showbiz

Kortni Koks: Nisam mogla da glumim zbog botoksa, uništila sam sebe

“Moraš prihvatiti starenje, a ja sam imala sa tim velikih problema”, rekla je zvijezda “Prijatelja” Kortni Koks za magazin “People”.

Holivudskoj glumici (54) se nije sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice.

Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htjela. Lice joj se u potpunosti promijenilo poslije brojnih estetskih operacija.

“Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla ‘Oh pa ne ličim na sebe'”, priznala je Koks, koja je željela da bude što duže mladolika.

Prije dvije godine počela je da “vraća” svoj stari izgled i uklonila je neke implante koji su počeli da joj stvaraju probleme. Priznala je i da je cijelog života smatrala da je najbitnija ljepota pa je zapostavila zdravlje.

“To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve”, zaključila je Kortni.

Priznala je da prije desetak godina zbog pretjeranog botoksa nije mogla da glumi.

“Ja sam glumica, koristim svoje lice da bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osjećala sam se jadno. Kad ljudi počnu da petljaju oko svog čela i kad ne mogu da pomjere obrve, to je čudno”, ispričala je glumica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šejn
Gost
Šejn

Nije njoj bio problem u botoksu nego u mozgu.. neće gospodje da prihvate godine nego bi cijeli vijek da glume mlade, zgodne cure. Imas 50 i kusur žensla glavo, glumi malo tetku, babu..

Send this to a friend