Showbiz

Kseniju svi znate, a ovo je mlađa Knezova ćerka Andrea

Za grupu “Hurricane” svi su čuli, kao i za najpoznatiju članicu, Kseniju Knežević, ćerku našeg slavnog pjevača Nenada Kneževića Kneza. A da li ste znali da on ima još jednu ćerku?

Andrea Knežević se ne bavi javnim poslom, ali je sudeći po fotkama na društvenim mrežama, podjednako zanimljiva kao i njena starija sestra Ksenija. Ono što je zanimljivo i simpatično jeste da je Knez od milošte zove Bubica.

“Uvijek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva djeca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtijevam od njih to je da mi se uvijek jave, gdje god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam”, rekao je Knez jednom prilikom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

U srbiji su izgleda ko u indiji na djelu”kaste”Pa tako imamo,pjevačke,glumačke,itd.To je isto ko da đoković preko veze dovede brata među deset najboljih tenisera?Eto zašto je pao nivo umjetnika,to je tragedija?!Pravi talenti nemaju nikakve šanse?

Jakov
Gost
Jakov

Sto ce njegova su đeca,ne može ih se odreći

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Zanimljiva, zanimljiva..😂😂

Cg guvno
Gost
Cg guvno

Knez je bio vrhunski umjetnik kao i njegov otac..ali ove fotografije ne bih komentarisao. Ne vidim razliku izmedju ovih fotografija i fotografija koje se mogu naci na nekim sajtovima za odrasle iskreno.

036
Gost
036

A vala..

Mark
Gost
Mark

Zalosno je sta su i ko sve uzori danasnjoj omladini,bez ikakvih ciljeva,bez rada,uspjeha na nekom polju…samo poziraju…

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

Prave Crnogorke!

Realan
Gost
Realan

Zanimljiva samo u pogledu fizičkog izgleda. Očigledno je to sada najbitnije.

Padalica
Gost
Padalica

🤣😂🤣😂🤣

Send this to a friend