Showbiz

Legendarna Rambova čestitka za Novu: Pazite s kim se družite

Brojni obožavaoci svjetskog kilo cara Ramba Amadeusa kažu da njegovu čestitku za praznike iz 2015. godine treba ponavljati svake godine.

Rambo je tada svojim fanovima u svom stilu poželio srećne blagdane:

“Svim fanovima želim srećne civilne i vjerske praznike, blagdane i Novu Godinu, sa željom da u Novoj godini svi radite puno radno vrjeme i to baš ono što volite i znate, i da od toga možete normalno da živite.

Naravno, ta situacija neće sama pasti s neba, cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio.

Ideja, da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena.

Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite? Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savjet ne vrijedi.

Takodje vam svima želim dobro zdravlje. Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znači da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun savjeta na tu temu, izvolte proguglajte.

Ujutro popijte čim otvorite oči limunadu s mlakom vodom bez šećera, ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

A da, i ovo je bitno, vodu sa česme za piće ledite u plastičnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svjetlosti, jer će tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi ćete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glečera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

I pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provjereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na fejsbuku, ali povećete kriterijum po kome ćete birati čije ćete postove pratiti. Vrijeme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tačku nego da tovarite mozak budalaštinama.

Jer zijanje u jednu tačku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je… Mentalno trovanje.

Garderobu i sve ostale stvari mijenjajte izmedju sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljački refleks.

I naravno, ne zaboravite da su moji koncerti i večeri glomazne poezije zabavni i poučni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji , puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj.

Sretna Nova Godina!

I Tebi Rambo!”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Biljana
Gost
Biljana

Bravo!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

O rambo je psiholog i filozof sve sto je rekao je dvosmisleno tako da mogu i glupi i pametni da shvate.jako poucan tekst,kratak a mnogo govori.i budite vi sretni a ne nova godina(jer godina ne moze da osjeca emociju).

Drmb
Gost
Drmb

Dobar je Rambo, Amadeus ne valja..

Kako je
Gost
Kako je

Urbano

Jovanka
Gost
Jovanka

Po cemu je ova izjava legendarna nije mi jasno? Nista novo nije rekao, samo je sebe izreklamirao, cus nije trosak kupiti kartu za njegov koncert…Sve je trosak moj Roki, ovaj Rambo…

Bole
Gost
Bole

Moderno je hiperbolisati u naslovima. Ova cestitka ne zavrijedjuje nikakvu posebnu paznju, kao ni cjelokupno zivotno djelo ovog covjeka… ali ako se napise “legendarna”, vecina nas ce je procitati. Nazalost, lako nas je za*ebat.

Dragutin
Gost
Dragutin

Bole,

Dragutin
Gost
Dragutin

Bole, pojačaš Cecu do daske i navedeš kapu.

Dragutin
Gost
Dragutin

Ima Rambo svoje kvalitete, moja Jovanka.
Pametan je to čojek, koji je dosta pravilno shvatio to kratko bitisanje na ovoj planeti. Ne mislim na konkretnu čestitku nego na njega uopšte. Cijenim to.
Tebi, srećna nova godina. Sve najljepše u novoj.
Lično, ne mislim da ce bit bolja od prošle. 🙂

Jovanka
Gost
Jovanka

A imamo i ti i ja kvaliteta moj Dragutine, pa nas nema u novine, ali nema veze…I tebi sve najbolje, sve da ti bude bolje nego sto si zamislio.

Hop cup
Gost
Hop cup

Jovanka prebači na zvezde granda i pojačaj. Nije ovo za tebe…

Jovanka
Gost
Jovanka

Zvezde Granda velikim pocetnim slovima…I ne moram pojacavat, nisam gluva…

Hnovi
Gost
Hnovi

Odgovor ti je ispod komentara,na ove crvene brojke mislim nemoj sto drugo ć čitat!

Jovanka
Gost
Jovanka

A evo vidim da se slabo ko slaze sa mnom, nije to nista strasno, samo je bitno da me ne vrijedjaju i sve je legitimno…

Send this to a friend