Showbiz Par više nije skupa zbog nepomirljivih razlika

Lijam ne želi da priča o Majli: Ne razumijete kako mi je

Svijet šou biznisa obišla je vijest da se nakon osam mjeseci braka, glumac Lijam Hemsvort i pjevačica Majli Sajrus razilaze.

“Lijam i Majli su odlučili da se rastanu. Smatraju da je to najbolje za njih i posvetiće se karijerama. I dalje će ostati posvećeni staratelji životinjama koje imaju”, stoji u sopštenju PR tima pjevačice.

Ona se nakon razlaza uputila u Italiju i uživala na jezeru Komo, dok je Lijam u Australiji.

Iako je usred priče o razvodu pobjegao na drugi kraj svijeta, ni tamo nije mogao izbjeći novinare. Odgovarajući na upit Daily Maila, kratko je izjavio: “Ne razumijete kako mi je. Ne želim da pričam o tome”.

View this post on Instagram

Strolls with my girls.

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Par je posljednji put zajedno viđen na Met Gali u Njujorku, a presudila im je, prema pisanju brojnih medija, preduga razdvojenost, kao i različiti pogledi na širenje porodice. Dok glumac navodno želi da se skrasi, 26godišnja Majli smatra da je premlada te da, prije nego što postane majka, još mnogo toga ima za reći i učiniti u muzičkom svijetu. Takođe je priznala da je i dalje privlače žene.

Izvor je za časopis People rekao da “razvod nije iznenađenje nikome ko je s njima proveo neko vrijeme”. Kris je, kažu, konzervativniji i nikad mu se nisu sviđale Majline priče o biseksualnosti. Osim toga, mediji su utvrdili da su i u posljednjem zajedničkom izlasku, na Met Gali, imali problema – Majli je pokušala da supruga poliže po licu, a njemu se to, naočigled stotinama fotografa, nikako nije svidjelo.

Send this to a friend