Showbiz

Maja Nikolić isprozivala Ivanu Peters: Komentariše me gora od mene

Foto: Damir Dervišagić

Poslije Danijela Pavlovića, koji je na društvenim mrežama kritikovao članicu žirija “Beovizije” Ivanu Peters jer je njegovoj kompoziciji “Ruža sudbine” dodijelila samo četiri poena, pjevačica nekadašnje grupe “Tap 011” se sada našla na meti Maje Nikolić.

“Omalena Nišlijka, koja od žirija nije dobila nijedan poen, smatra da njeno pjevanje ne može da komentariše neko ko u karijeri nije postigao ni upola koliko ona. Žiri je imao pravo da glasa kako želi, ali Ivana Peters, čiji rad vrlo cijenim, nije postigla ni 30 odsto onoga što sam ja postigla”, rekla je za Pink.rs Maja Nikolić.

Ivana Peters

“Malo mi je čudno da mene i mojih 25 nagrada na festivalima komentarišu članovi žirija koji nemaju nijednu festivalsku nagradu i koji nisu “A” lista pjevača kao Željko Joksimović, Marija Šerifović i Aca Lukas. Žiri je potpuno podbacio odabirom Ivane Peters jer nema nikakve nagrade, nije popularna i nema iskustvo sa “Evrovizijom”. Talentovana je, ali ne može da me komentariše ona koja je gora od mene. Cio svijet prepoznaje moj talenat”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Ova da kaze nesto za Ivanu koja ima jedan od najboljih vokala na nasim prostorima? Ajde nazad na “Farmu” Majo.

Send this to a friend