Showbiz Tramp odgovorio Bredu Pitu

Mali mudri momak, mala mudrica

Predsjedniku Sjedinjnih Američkih Država Donaldu Tramp je dodjela ovogodišnjih Oskara očigledno mnogo zasmetala. Nakon prozivki upućenih na adresu “Parazita” koji je proglašen za najbolji film u izboru Akademije, “stradao” je i holivudski glumac Bred Pit. Tramp je izjavio kako nikada nije bio Pitov obožavatelj, a sve nakon što je glumac u govoru na dodjeli Oskara, povodom nagrade za najbolju sporednu ulogu, zašao u polje politike.

“Nikada nisam bio njegov fan”, rekao je Tramp i otišao korak dalje sa kratkim komentarom o Pitovoj izjavi na dodjeli Oskara.

“Ustao je i održao mudri govor. On je mali mudri dečko, mala mudrica”, dodao je Tramp o Pitu na skupu u Kolorado Springsu.

Podsjetimo, Pit se na dodjeli Oskara dotakao politike i u šaljivom tonu prokementarisao činjenicu da Senat nije pozvao Trampovog bivšeg savjetnika za nacionalnu bezbjednost Džon Boltona da svjedoči protiv Trampa u proces impičmenta. Bolton je prethodno rekao da neće svjedočiti bez sudskog naloga, a na kraju do svjedočenja nije ni došlo, jer Senat kao predsjedavajući u suđenju američkom predsjedniku, nije uputio poziv Boltonu.

“Rekli su mi da ovdje imam samo 45 sekundi. To je 45 sekundi više nego što je Senat ove nedjelje dao Džonu Boltonu”, rekao je Pit i dodao “Možda bi Kventin (Tarantino) mogao da napravi film o tome i da na kraju odrasli urade pravu stvar”.

Po svemu sudeći, Trampa je ovogodišnja raspodjela nagrada prilično iznervirala. Američki predsjednik je na istom skupu u Koloradu prokomentarisao i 92. dodjelu nagrada za najbolji film američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka negodujući zbog izbora najboljeg filma.

“Koliko su loše bile nagrade Akademije ove godine, jeste li vidjeli? A pobjednik je film iz Južne Koreje”, rekao je Tramp i nastavio “Šta se, dođavola, uopšte događa? Imamo dovoljno problema sa Južnom Korejom i trgovinskom razmjenom, a onda im oni daju nagradu za najbolji film godine”, izjavio je Tramp i zapitao se da li se “ikada dogodilo da strani film bude proglašen za najbolji film Akademije uopšte”.

“Mislio sam da je u pitanju najbolji strani film”, rekao je Tramp, a odgovor je brzo stigao od američkih distributera južnokorejskog filma.

“Razumljivo je. On, ipak, ne zna da čita”, prenosi CNN.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovaj Tramp ne samo da ništa ne zna- on se toga nimalo ne stidi. Najveći blam u istoriji Amerike!

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Tramp i Aca imaju isti pristup vrlo bitnim dešavanjima. Komentarišu sve, od radova na seoskom putu, do vremenske prognoze.

av av
Gost
av av

tako je

Send this to a friend