Showbiz

Maraja Keri plastične operacije plaćala tuđim karticama

Iako važi za najveću divu u šoubiznisu, 49-godišnja Maraja Keri nerijetko odaje utisak zvijezde koja je bankrotirala.

To potkrepljuje i priča koja se pojavila u medijima.

Tome u prilog idu i novi dokumenti koji su ovih dana procurili u medije, a koji insinuiraju da se pjevačica častila bankovnom karticom svoje bivše asistentkinje, a dug nikad nije podmirila.

Liana je radila je za divu do marta 2017. godine, kao lična asistentkinja odnosno brinula je za Maraju i cijelu njenu svitu. Kako bi zavarale znatiželjne medije, Maraja i Liana imale su dogovor – sve što je htjela da sakrije, pjevačica je kupovala na karticu svoje asistentkinje, a kasnije da joj refundira. Tako je, očito, bilo samo u teoriji.

Liana, naime, uz prateće dokumente optužuje pjevačicu da je na njenim privatnim karticama spiskala oko 600.000 dolara i da joj novac nikad nije vratila.

10.000 dolara je potrošila na implantate za stražnjicu, skoro 5.000 dolara na tretman laserom za dekolte, a 10.000 je platila učvršćivanje kože na vratu i licu, objavio je Daily Mail uz priložene račune. Pjevačica je tretmane obavila u klinici Epione Beverly Hills, i to pod imenom “Stella Carey” (kojim se tad prijavljivala i u hotele), a račun je poslat na njenu (pravu) adresu na Manhattanu.

Na drugim računima kojima asistentkinja ovih dana maše pred medijima i advokatima vidi se da je izvjesna “Margot Channing” potrošila 7.915 dolara za tretman nogu i bedara, a otišlo je i 485 dolara za proteinske dodatke. Inače, Margot Channing je ime lika koji Bette Davis tumači u klasiku “All About Eve” i još jedan od pseudonima kojim se Maraja služi kako bi izbjegla paparazze – pod tim se imenom pjevačica prijavljivala u evropske hotele u okviru turneje “Sweet Sweet Fantasy Tour”.

Za vrijeme zimskih praznika koje redovno provodi u Aspenu pjevačica je navodno opet koristila Lianinu karticu. U prodavnicama Gucci, Dolce&Gabbana i Louis Vuitton spiskala je više od 60.000 dolara. Osim toga, bivša asistentkinja je tuži i za vrijeđanje na rasnoj osnovi, ali i za napad. U isto vrijeme, Maraja tuži nju, tvrdeći da joj je Liana krala novac i snimala je golu bez dopuštenja, a kasnije je i navodno ucjenjivala.

Stella je kriva za sve?

Inače, Liana je za Maraju radila preko Stelle Bulochnikov, ruske menadžerke koja takođe vodi javni, ali i sudski rat protiv pjevačice. Iako su je svi upozoravali da je Stella opasna i da želi samo novac, Maraja je prije dvije godine angažovala za glavnu menadžerku i otpustila brojne dotadašnje saradnike. Danas su na sudu, a Stella tvrdi da pjevačica ima probleme sa alkoholom, ne pije ljekove za bipolarni poremećaj, a pred saradnicima neprestano šeta gola.

Pjevačica zasad ne odgovara na napade bivših saradnica.

Send this to a friend