Showbiz uživaju u skladnom braku

Marijana Zlopaša uživa u skladnom braku: Ovaj Crnogorac je zarobio njeno srce

Muž Marijane Zlopaše u potpunosti je promijenio njen život. Zbog ljubavi je napustila svoj grad i presila se u Crnu Goru, gdje živi divan život sa suprugom i tri ćerke. Uspješna muzičarka, naime, već četiri godine sa suprugom i tri ćerke živi u Herceg Novom.

“Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osjećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovdje tako da mi ne pada teško, osim što zbog ove situacije ne viđam porodicu koja živi u Beogradu”, rekla je nedavno Marija Zlopaša za “K1”.

Poznata pjevačica, ovih dana ponovo se našla u ulozi reportera “K1” televizije i uključila se iz glavnog grada Crne Gore kako bi sa gledaocima podijelila kakvo je trenutno stanje i koje su to nove protivepidemijske mjere na snazi. Kako je istakla, ulice su puste i prizor je veoma tužan.

“Trenutno sam u Podgorici, a inače živim u Herceg Novom. Mnogi gradovi su zatvoreni i zabranjeno je izlaziti i ulaziti u Podgoricu, Herceg Novi, Cetinje, Budvu, Ulcinj… Ja pripremam onlajn koncert pa imam radnu dozvolu i mogu da se krećem. Situacija je teška ali mislim da tom riječju samo prizivamo još težu situaciju pa se i ja trudim, a to želim svima, da zadržimo optimizam jer i ovo mora proći”, kazala je Zlopaša i dodala:

“Ulice su puste i to je tužno vidjeti. Rade samo prehrambeni objekti, pošte i banke. Ja se trudim da što više vremena provodim u prirodi, često sam na Žabljaku i tako se prelijepom prirodom branim od ove situacije”.

Mnoge žene ne bi se usudile za zbog ljubavi napuste sve što imaju, ali Marijana je to učinila. Na pitanje Boška i Aleksandre u čemu je tajna dugog i srećnog braka, Marijana je uz širok prepoznatljiv osmijeh rekla da misli da je razlog u primorskom karakteru.

“Ne znam, mi smo malo veseliji, blaži, spremniji na kompromise. Možda je to”, s osmijehom je rekla Marijana na “K1”.

Inače, pjevačica ima mali džez sastav i kako je kazala u posljednje vrijeme posvećeni su više obradama poznatih pjesama nego autorskom radu. Na njihovom repertoaru su pjesme Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića…

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
Djaoli ga znaliReomirSuzanaBubiDado
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djaoli ga znali
Gost
Djaoli ga znali

Predivni!!! Njega poznajem licno, odlican momak.

Reomir
Gost
Reomir

Znala je ona izabrati dobru familiju, pametna žena.

Suzana
Gost
Suzana

Zena sa najvise stila.

Bubi
Gost
Bubi

Prelijepi roditelji i divna familija❤️. Da su zivi i zdravi

Dado
Gost
Dado

Prelijepi !!!

Topp
Gost
Topp

Dobra riba.

Send this to a friend