Showbiz

Marina Tucaković: Dobro sam, vraćam se pisanju

Marina Tucaković: Dobro sam, vraćam se pisanju

Tekstopisac Marina Tucaković prebrodila je težak period tokom kojeg se borila sa karcinomom dojke, a poslije nekoliko mjeseci pauze, spremna je da se vrati svom poslu. Rad i druženje sa kolegama sa muzičke scene su joj nedostajali zbog čega je jedva čekala da ponovo čuje taktove melodija koje će joj dati inspiraciju za nove hitove.

Nakon povratka poslu, prvo je počela da radi sa Jelenom Karleušom koja se pohvalila putem društvenih mreža da će do kraja godine izdati nove pjesme čije tekstove potpisuje upravo Marina.

https://www.instagram.com/p/Bohqm6wFmQO/?tagged=marinatucakovic

JK je tada otkrila da se autorka većine njenih hitova dobro osjeća, a to potvrđuje i sama Marina:

“Dobro sam, a da li sam se oporavila, to ćemo vidjeti uskoro, kada budem dobila rezultate. Spremna sam za posao, to je važno. Čini mi se da imam snage i volje više nego ikada. Već sam imala sastanak s Jelenom Karleušom, na čijem ću novom albumu da radim. Veoma se radujem toj saradnji, isto kao i pisanju za Milicu Pavlović, Editu Aradinović”.

Teški dani su iza nje i ne želi čak ni da ih se prisjeća, a ni da ih pretače u tekstove.

“Iza mene je jedan ružan period. Svako ko je prošao ili prolazi kroz to, razumije o čemu pričam. Ne želim ni da se sjećam tih dana, a kamoli da pričam o tome ili da mi bolest bude inspiracija za pisanje. Taman posla. Mislim da niko normalan to ne bi uradio, tako ja razmišljam”, navodi Marina koja se uglavnom nije oglašavala tokom borbe sa opakom bolešću, ali su ljudi iz njenog bliskog okruženja povremeno objavljivali novosti o njenom zdravstvenom stanju.

“Putovala sam cijelo ljeto. Bila sam i na moru i na planini. Uspjela sam da se odmorim i pripremim za obaveze koje me očekuju. Ta putovanja su mi mnogo pomogl”, navela je Marina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Vrati se samo nemoj da pises

Send this to a friend