Showbiz Oboje su bili u lošim materijalnim situacijama

Mesi se vratio po siromašnu Antonelu nakon saobraćajne nesreće

Najljepša ljubavna priča o poznatima svakako je ona između Mesija i njegove supruge Antonele. Njih dvoje su se voljeli u djetinjstvu dok su još oboje bili veoma siromašni.

Upoznali su se tako što je Mesi bio dobar prijatelj sa Antonelinim bratom. Čak je u jednom intervjuu priznao da se sa njenim bratom družio kako bi mogao češće da je viđa. Kasnije mu je ona pisala pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vjereni.

https://www.instagram.com/p/BVPhDfbl7ub/?utm_source=ig_embed

U tom periodu rađala se ljubav između njih, a oboje su bili u lošim materijalnim situacijama. Slični životni putevi su ih sve više zbližavali, dok nije došlo do prekretnice u fudbalerovoj karijeri.

Kada je Mesi otišao u Barselonu 2000. godine, Antonela je osjetila problem ekonomske krize. Njena porodica je imala supermarket, ali u vrijeme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Upoznala je drugog momka i provela je nekoliko godina s njim, otkrio je njen prijatelj iz tinejdžerskih dana.

Iako je u medijima do tada objavljivano da je ”La Negra”, kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dječačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

“Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija”, poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce.

Ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je natjeralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Taj njegov gest bio je kamen temeljac njihove veze. Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. Tada je shvatila da je njihova ljubav jaka, pa je odlučila da upiše fakultet u Barseloni i preseli se kod fudbalera.

Mesi i Antonela su 2017. godine u njihovom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav.

Fudbaler je ponosan otac trojice sinova Tijaga (7 godina), Matea (3 godine) i Ćira kojeg je Antonela rodila u martu 2018.

https://www.instagram.com/p/BKdwGjGA65Q/?utm_source=ig_embed

Dva dana prije nego što je Antonela na svijet donijela Ćira, porodica se našla u središtu skandala koji je izazvao stariji brat fubalera, Matijas Mesi. On je tada priveden u Buenos Ajresu poslije saobraćajne nezgode jer je prijetio pištoljem drugom vozaču. Tom prilikom je kod njega pronađena i manja količina droge. Matijas je i ranije kažnjavan zbog saobraćajnih prekršaja i posjedovanja oružja, ali se izvlačio sa novčanim kaznama koje je mlađi brat uvijek plaćao i kućnim pritvorom. Ovoga puta su ga poslali kod psihologa kog je morao da posjećuje 40 dana.

Kako pišu strani mediji, Antonela ne podržava to što Leo za svaki prestup pokriva brata, pogotovo zato što je ona izgubila najboljeg prijatelja jer ga je pregazio pijani vozač. Da nije sve kako treba između porodica supružnika, otkrilo se na svadbi, kada su porodice bile smještene u različite hotele.

Svi koji poznaju Antonelu kažu da je ona ostala skromna djevojka iako ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
BobNarcis ZgubidanNaroz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bob
Gost
Bob

Divna ljubavna prica,ona je imala momka,mesi je nije zanimao…ali kad se Mesi obogatio vratio se po nju…ona je 3godina razmisljala i na kraju prelomila da bez para nema provoda,pa otisla u Barselonu…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovakve žene tražite momci ane silikonske sponzoruše.

Naroz
Gost
Naroz

Sirotinjo i bogu si teška…

Send this to a friend