Showbiz Daće sve u dobrotvorne svrhe

Mila i Ešton djeci neće ostaviti bogatstvo: Moraće sami da zarade

Glumački par Ešton Kučer i Mila Kunis vjeruju u to da se sve postiže samo radom, te zato ne planiraju da djeci ostave svoje bogatstvo. Još od mladih dana vrijedno su radili da bi izgradili karijeru i žele da njihova djeca isto postupaju.

Kučer je objasnio zašto djeci neće ostaviti ništa:

“Moja djeca žive privilegovano i to ni ne znaju, a ovako neće ni saznati. Mi ćemo svoj novac dati u dobrotvorne svrhe”.

Ovo nije prvi put da ovaj par govori na temu nasljedstva, a već su pokušavali da nauče djecu da cijene vrijednost novca. Mila je 2017. uvela običaj da umjesto božićnih poklona djeci daju novac u dobrotvorne svrhe.

“Kada djeca imaju godinu dana i manje, pokloni zaista nisu važni. Prošle godine smo slavili Božić, Vajat je imala dvije godine. Nismo joj poklonili ništa, samo su to uradili njeni baba i deda. Dijete više ne cijeni poklon, ne zna ni šta da očekuje – ali nešto mora da očekuje. Zamolili smo svoje roditelje da, ako već nešto moraju da kupe, neka kupe jedan poklon. Ostalo ćemo dati u dobrotvorne svrhe, dječjoj bolnici, životinjama… To je naša nova tradicija”, izjavila je Mila.

Ešton i Mila nisu jedini ovakvog stava. Mnoge poznate ličnost, npr. Bil Gejts, ne planiraju da svojim nasljednicima ostave novac, već će sami morati sve da zarade.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
ToniZeta zemlja!!!
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeta zemlja!!!
Gost
Zeta zemlja!!!

E nema balkanaca u svijet

Toni
Gost
Toni

To budi siguran.

Send this to a friend