Showbiz

Miss Jugoslavije se povukla sa javne scene zbog tužne ljubavi

Suzana Žunić bivša je Miss Jugoslavije za kojom su ludjeli mnogi, ali ona je odabrala fudbalera Igora Štimca. On ju je, međutim, stalno varao, te je poslije razvoda pala u depresiju i nestala sa javne scene.

Uspješna slikarka Suzana Žunić prije 33 godine je osvajala svojom ljepotom na području cijele bivše Jugoslavije, te je 1988. godine proglašena i misicom bivše države. Lijepa Splićanka imala je tada samo 17 godina. Bila je tiha patnja mnogim muškarcima, ali izabrala je jednog – fudbalera Igora Štimca.

O ljubavi ovih dvoje mladih perspekitvinih ljudi naveliko se pričalo i pisalo i njih dvoje su se ubrzo i vjenčali. Međutim, brak koji je trajao 19 godina bio je sve samo ne idila sa naslovnih strana.

Vremenom su u javnost počele da stižu njegove afere – Igor je varao Suzanu sa brojnim ženama, s tim što se o tome uglavnom šaputalo.

 

Onda je ova javna tajna dobila svoj ružan epilog kad se pročulo da je jedna od Igorovih ljubavnica poznata pjevačica Alka Vuica. Naime, Suzana, koja je sa Igorom dobila troje djece, stavila je tačku na sve.

Razvela se, povukla sasvim i, kako se govorilo, pala u depresiju.

Ipak, oporavila se od silnih poniženja i potom sreću našla s drugim, s košarkašem Damirom Milačićem, kojem je sudbonosno “da” rekla 2015. godine.

 

Suzana danas živi daleko od reflektora i sasvim se posvetila svojoj velikoj ljubavi – slikarstvu. Kako se da vidjeti iz njenih objava na društvenim mrežama, redovno stvara i tim svojim djelima uvijek obraduje publiku koja je i dalje prati.

Send this to a friend