Showbiz fotografije nose snažnu poruku

Naomi Kembel pozirala gola u Africi

Manekenka Naomi Kembel je ponovo pokosila svijet i pokazala da je neprikosnovena, čak i u 51. godini života, kada je pozirala za naslovnicu jednog magazina u Keniji, prenosi Telegraf.

Nekadašnji top model i bivši Viktorijin anđeo se skinula u toples za potrebe snimanja i pokazala da izgleda savršeno i mladoliko.

Takozvana “Crna pantera” koja je ušla u svijet modelinga sa 15 godina i danas izgleda odlično za svoje godine, pa joj na zgodnom tijelu i lijepom licu mogu pozavidjeti mnoge žene širom svijeta, a svi kažu da izgleda minimum 10 godina mlađe.

Ona je sada pozirala za “i-D” magazin u Keniji, gdje ima kuću, pa je rekla:

“Kada vidite ove slike, nadam se da ćete vidjeti da je Kenija lijepa, da je Afrika lijepa”, rekla je Naomi.

“Mislim da će ljudi sada zaista otvoriti svoj um i početi shvatati da je prava ljepota u Africi. Ima toliko dragulja, toliko skrivenih tajni. Dolazim ovdje od 1994. godine i još uvijek otkrivam stvari”, istakla je Crna pantera.

“Ponosna sam što sam dio snimanja sa mladim kreativcima koji su, svi, moje boje kože”, posebno je naglasila.

“Kada sam u Keniji, ima dana koji su manje haotični od drugih, ali uvijek sam zauzeta. Trenutno sam pažljivija zbog situacije sa kovidom, ali opet sam obišla djecu u sirotištu koju podržavam, nisam željela da ih iznevjerim. Želim da dosegnem do što više ljudi. Želim da širim svijest. Postoji dio mene gdje, ako nešto volim, želim da svijet zna o tome”, rekla je Naomi i naglasila koliko je bitno pomoći djeci bez roditelja.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
AhaHipokratdarija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aha
Gost
Aha

Izoperisana baba. Tijelo je doduse odlicno al faca pih.

Hipokrat
Gost
Hipokrat

Adrenohrom.

darija
Gost
darija

Bem ti botox,vidi joj lice…sta je ovo sve sama plastika.

Send this to a friend