Showbiz Riješila se kompleksa

Neda Ukraden: Kupovala sam skupe stvari da prikrijem koliko sam siromašna

Pjevačica Neda Ukraden slovi za jednu od najbolje obučenih dama među svojim koleginicama. Kaže da i danas prati modu, ali da ne daje veliki novac na garderobu kao ranije.

“Prošlo je vrijeme kada sam plaćala danak provincijskoj, sirotinjskoj psihologiji “daj mi što skuplje da se ne vidi da sam siromašna”, kaže Neda.

Priznaje i da je imala komplekse zbog fizičkog izgleda.

“Krpa ne treba da bude jača od mene. Naučila sam da volim svoje obline. Dosta sam suza prolila čitajući modne žurnale i proklinjala sebe što nemam 47 kilograma. Zrelost te natjera da raščistiš sa kompleksima, zabludama i lažnim prijateljstvima”, dodala je Ukradenova, osvrnuvši se potom na to što mnogi i dalje ne vjeruju da nije imala nijednu estetsku operaciju.

“Estetski zahvat je i radio-talas i laser. Naravno da ja to radim, ne znam ko ne radi, daleko mlađu kožu tretiraju i maltretiraju, ali ako govorimo o operativnim invazivnim zahvatima, nisam ih imala. Ja mislim da je ta vrsta takmičenja ipak za onu vrstu mladosti koja je kod mene davno prestala. Čovjek i kad se operiše, mora opet da vježba, ne može da jede so, šećer, brašno”, objasnila je Neda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sneža
Gost
Sneža

Neda je 50to godiste, dakle ove godine puni 70. I ne, nije se operisala nikad.

Palestina
Gost
Palestina

Hvala Snezo na toj informaciji. Nedo drzi se…

kotoranka
Gost
kotoranka

Ukradenova???!!!

CAT
Gost
CAT

Na vakat!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Đe nađoste ovu baku?

Biba struja
Gost
Biba struja

Jao jao daj ne on pricati hehe

Lucije
Gost
Lucije

Nisi jedina

Send this to a friend