Showbiz

Neda Ukraden: Spremna sam za sezonu bikinija, nemam čega da se stidim

Možda zgodnija nego što je bila daleke 1981, kada je Vajti pjevala prateći vokal na Evroviziji, pjevačica Neda Ukraden priznaje da joj je žao što nije zapjevala sama na popularnom festivalu. Kaže da ni sada ne bi imala ništa protiv da se pojavi na Eurosongu.

“Oduvijek je kod mene postojala želja da, zbog internacionalne popularnosti, učestvujem na Evroviziji”, kaže Neda.

U vrijeme kada je izašla pjesma “Zora je” nije postojao internet, ali pjesma je našla put do publike i van granica Jugoslavije.

“U tadašnje vrijeme, to je bio ogroman uspjeh i činjenica da nisam kao samostalni izvođač učestvovala na Evroviziji ostaće veliki žal za mene”, kaže pjevačica i dodaje da nije isključeno da ispuni svoju želju.

“U svakom slučaju, bila bih zanimljiva pojava na Evroviziji! Ako ništa drugo, sigurno bih bila najstarija učesnica sa šokantnim nastupom”, smatra Neda.

Ona ovih dana promoviše pjesmu “Volim život” koja, kako objašnjava, savršeno oslikava njen stav prema životu, a sprema se na odmor u Crnoj Gori.

“Ćerka i ja idemo s mojim unukama, a zet će nam se ubrzo pridružiti. Iskoristiću nekoliko slobodnih dana da se odmorim sa u Crnoj Gori, u svojoj kući, u kojoj ne mogu često da boravim. Spremna sam za plažu i planiram da nosim bikinije, ali i jednodjelne kupaće. Smatram da moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ne moram ni da ga se stidim”, cijeni Neda.

1 Komentar na "Neda Ukraden: Spremna sam za sezonu bikinija, nemam čega da se stidim"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend