Showbiz

Nepovjerljiv: Ljajić poslao druga da motri na Sofiju

Sofija i Adem

Srpska manekenka Sofija Milošević pauzu od profesionalnih obaveza iskoristila je da dođe u rodni grad, ali je na sve javne događaje zgodna devojka fudbalera Adema Ljajića išla – sama.

Naime, Sofiju je viđena na proslavi godišnjice jednog magazina, ali joj društvo nije pravio napadač fudbalskog kluba Torino.

“Adem je u Italiji, gdje je sa svojim timom otišao na pripreme. jLeto je doba kada je najzauzetiji, a tada je vrjedniji nego ja. A i da je ovdje, ne vjerujem da bi išao sa mnom, jer ne voli da se eksponira”, rekla je Sofija srpskim tabloidima.

Međutim, iako Adem ne voli da se javno eksponira, ipak mu je veoma važno sa kim Sofija provodi vrijeme kada nijesu zajedno.

“Tu sam sa drugom koji me čuva. Njemu Adem vjeruje da će da me sačuva”, rekla nam je Sofija kroz šalu i dodala da u njihovoj vezi nema mjesta za treće osobe.

Naime, na pitanje kako reaguje kada u novinama vidi fotografiju dragog u društvu druge djevojke Sofija odgovara:

“To se ne dešava, ja sam jedina mačka tu”, samouvjereno poručuje ljepotica.

Međutim, nije bilo tako na početku njihove veze. Naime, lijepa manekenka i srpski fudbaler otpočeli su turbulentnu romansu krajem 2015. godine, a vezu su, u početku, krili od javnosti. Međutim, emocije nijesu uspjeli da sakriju, kao ni želju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Tako je u prvim mjesecima romanse Sofija, koja godinama živi i radi u Americi, često dolazila u Italiju, gdje Ljajić igra, i bodrila ga sa tribina, a zajedničke fotografije Miloševićeva je često objavljivala na Instagramu.

Međutim, već na jesen naredne godine Ljajić je ostavio Sofiju i nakon dva mjeseca našao je novu djevojku.

Ipak, ta romansa nije uspjela, a fudbaler se veoma brzo vratio u zagrljaj zgodne Sofije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeta
Gost
Zeta

Srbijanke..

Pg081
Gost
Pg081

A ovu je teze cuvat nego Mesija

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Isto bi je rađe čuvao nego Mesija.

Send this to a friend