Showbiz dotakao se istopolnih odnosa

Niggor: Nema ništa loše u tome voljeti osobu istog pola

Foto: Dalibor Danilović

Pjevač Igor Lazić Niggor odlučio je da odgovara na veoma škakljiva pitanja a ovog puta, dotakao se istopolnih odnosa i jasno rekao svoj stav o tome…

“Nemam ništa protiv gej populacije i ne treba ih dirati jer biti gej ne znači biti loš čovjek. Kada je riječ o usvajanju djece, to mi nije prirodno. Treba da radimo na razmnožavanju, pošto nas je sve manje i manje, a tako se razmnožiti sigurno nećemo”, izjavio je Niggor.

Budući da pomodarstvo diktira ponašanje partnera u braku, kada je riječ o razvodu Lazić govori kako to nije sramota i istakao kako smatra da mladi veoma brzo stupaju u bračne zajednice.

“Nije sramota razvesti se, ali mladi su skloni da vrlo brzo stupe u brak. Vode se time da je njihova ljubav velika i neraskidiva, drma ih ludilo mozga i hemija, a ne sjete se da provjere da li je u porodici onog sa kim planiraju brak bilo manijaka, degenerika, ubica… Ne urade ono što bi uradili kada idu da kupe psa. Deset godina sam sa svojom suprugom, a četiri u skladnom braku jer smo izgradili odnos”, priča Igor.

Na kraju ovog razgovora sa novinarima Niggor je komentarisao i intimne akcije na jednu noć…

“Što se seksa na jednu noć tiče, svi smo to prošli. Ne kaže se džabe mladost-ludost. Hormoni se teško kontrolišu, pa u skladu s tim nemam ništa protiv toga. Sve u svoje vrijeme”, govori Niggor.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Reporter
Gost
Reporter

Nigore ode li i ti u pedere?

End
Gost
End

Sto ste tako plitki i primitivni? To sto on nema problem sa LGBT populacijom, ne znaci da je dio nje.
Tuzno je sto ste ograniceni, a da to ne vidite.

End
Gost
End

Prijatno sam iznenadjena, bravo za Niggora! 🙂

nego!
Gost
nego!

Da Bog dao da im ti Igore budeš pokusni kunić, da se na tebe vježbaju.

Ivan
Gost
Ivan

Pa što ti jednu ne zavoliš, moj Niggore?

Send this to a friend