Showbiz

Nikol Kidman pretjerala sa estetskom hirurgijom

Glumica Nikol Kidman (52) bila je na 65. međunarodnoj dodjeli nagrada “Taormina Film festival” na Siciliji, gdje se na bini pojavila i kao jedna od dobitnica, ali ono što su zapravo svi primijetili bio je njen izgled, tačnije njeno lice.

Ono što nikome nije promaklo jeste njeno neobično mladoliko lice. Na fotografijama je primjetno da je Nikol previše zategla lice, pa su je mnogi jedva prepoznali.

Inače, glumica je ranije negirala da je radila bilo kakve estetske korekcije i isticala da je njen dobar izgled rezultat zdravog načina života.

“Iskreno, na meni je sve prirodno. Koristim samo zaštitnu kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem o sebi i ponosna sam što to mogu da kažem” izjavila je ranije glumica.

Nedugo zatim, Nikol Kidman je priznala da ipak odlazi na botoks.

“Isprobala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane malo je toga djelotvorno. Čak sam isprobala botoks, ali nije mi se dopalo kako mi je lice poslije tretmana izgledalo. Više ga ne koristim i mogu ponovno da pomjeram čelo”, izjavila je Kidmanova.

Glumica je inače u drugom braku sa pjevačem Kitom Urbanom sa kojim ima dvije ćerke, a iz prethodnog braka sa glumcem Tomom Kruzom ima dvoje usvojene djece, sina i ćerku.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Leobudala
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leo
Gost
Leo

A što odma mislite da je izoperisana? Izgleda sasvim normalno za svoje godine

budala
Gost
budala

Niko se vise ne operise, sad se bockaju, spricaju svasta, naduvaju se kao da su ih pcele izujedale, pa kazu mi se nismo operisale, prirodno smo natekle

Send this to a friend