Showbiz

Nikšićanka zauvijek zarobila srce Dragana Bjelogrlića: Ona je moj najveći uspjeh

Dragan Bjelogrlić i Maja Bjelogrlić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Maja i Dragan Bjelogrlić zajedno su 27 godina i pored toga što svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti, njihova ljubav započela je pred očima miliona gledalaca širom Jugoslavije.

S Crnogorkom Majom Banićević, koja je rođena u Nikšiću, zaiskrilo je na snimanju reklame, snimljene sredinom devedesetih godina.

Foto: Instagram

Naime, Maja Bjelogrlić, nekada Banićević, studirala je Filološki fakultet, engleski jezik i književnost, a u mladosti se bavila modelingom. Svog supruga, Dragana Bjelogrlića upoznala je upravo na snimanju reklame za namještaj i tada se rodila ljubav, koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih, 1996. godine.

Dragan Bjelogrlić, samo dvije nedjelje nakon što je dijelio kadar sa Majom, odveo ju je pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda.

I dok su prilikom tog susreta pred kamerama razmjenjivali poljupce i zagrljaje, u pozadini je išla čuvena španska pjesma „Un Año de Amor“. Još tada je gledaocima bilo jasno da između dvoje mladih ljudi postoji nešto više od poslovnog odnosa.

„Kad sam, nekoliko mjeseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski namještaj, za koji mi je trebala partnerka, sjetio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami“, ispričao je jednom prilikom Dragan Bjelogrlić i dodao:

„Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali.“

Dragan Bjelogrlić rijetko u intervjuima govori o privatnom životu, ali je jednom prilikom istakao da je stabilna i skladna porodica njegov najveći uspjeh.

„Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspijevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svjestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspjeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umjetnika“, rekao je ranije Dragan Bjelogrlić, prenosi „Blic“.

22

avatar
1000
10
12
0
 
19
JadVeskoEdgarPera GenijeNur
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Genije
Gost
Pera Genije

A šta bi snimao u Nikšić seriju a npr Fensi Djekna i putevi kriminala😅 On mi je vazda bio glumac in , još kao djeci bio nam je mnogo omiljen a pokazao je i da je čovjek, pošto je Manda je preminuo ženi njegovoj je riješio problem s bankom samoinicijativno jer je ta sjekiracija Mandu koštala života, jak glumac i… Više »

Nur
Gost
Nur

Maja ostala lepotica, a on toliko ruzno stari da kad ih vidim zajedno, uzasno izgledaju, mislim kao par.

Budo
Gost
Budo

Mogao bi doći u tribinu da snimim neku seriju ili film.

da se zna
Gost
da se zna

Bjelogrlići su porijeklom iz okoline Nikšića.

Profesor
Gost
Profesor

Sjecam se kad ga jednom zalijepi na niksickom korzou.Takav samar ne vidjeh do tada.Bravo Crnogorko! Nije ti on ni do koljena,no eto,bi kako bi.Nasjede na folera iz Bg.

Miloš
Gost
Miloš

Nemoj da se raduješ,nije on Srbin.

Zeleni
Gost
Zeleni

Što i da je?

da je sreće
Gost
da je sreće

…svi bi Crnogorci ostali Crnogorci…no nije sreće i pameti. Crnogorci su bili vazda ponosni i imali su se čime ponositi, ali su se prodali jeftino…Jeftino prejeftino. Eto im sad anterija i opanaka, leskovačke truse i talambasa iz Guče…

Edgar
Gost
Edgar

Šta je sa Brdima i Brđanima, jer se Crna Gora nekada zvala Crna Gora i Brda ako ćemo po istoriji, šta ćemo sa Starom Hercegovinom koja je deo Crne Gore hoćete Hercegovce ubediti da nisu Srbi već Montenegrini?

Pakao
Gost
Pakao

Kakve gluposti, i aveda je istina, cime se bavis ti… Bolestina od naroda… To je taj “ostroga mi” kalup…

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Glumice nadju glumce.
Pogotovo ove iz Nk.

🇲🇪Tuđemil🇲🇪
Gost
🇲🇪Tuđemil🇲🇪

Maja potiče iz ugledne nikšićke porodice. Otac joj je bio poznatii profesor nikšićke Gmnazije, a stric čuveni glumac Petar Banićević!

Stara Crnogorka
Gost
Stara Crnogorka

Sve je to za poštovanje. Jedino se nadam da nijesu promijenili nacionalnost.

nova crnogorka
Gost
nova crnogorka

Promjenili su, pre su bili Srbi

Kjara
Gost
Kjara

Maja iz divne porodice iz Nikšića Banićević.I…otac i majka intelektualci….otac predavao na takultetu francuski…stric poznati glumac Banićević…otmena porodica otmena ona…

Nikola
Gost
Nikola

Otac joj je profesor latinskog u poznatoj Nikšićkoj gimnaziji, jedan stric poznati ljekar specijalistu u Beogradu a jedan glumac
To su bili đaci nekadašnje Nikšićke gimnazije “Stojan Cerović”

Vesko
Gost
Vesko

Znaju li đaci te gimnazije da se prisvojni pridjev nikšićki piše malim početnim slivom?

stručnjače
Gost
stručnjače

Nikšićka gimnazija. A ne nikšićka gimnazija.

Vesko
Gost
Vesko

Koliko si siguran u svoje neznanje moj druze.

Jad
Gost
Jad

Mala ispravka, otac bio profesor Francuskog, al ne bitno:)

Lidija
Gost
Lidija

Svi se žene sa crnogorkama zna se ko vredi

Ime
Gost
Ime

Uh ispadoše svi Crnogorci, pogotovo kad treba pare da se uzmu iz iste.
Mičite ovaj polusvijet u AV Land !

Send this to a friend