Showbiz

Obožavaju je svjetske zvijezde: Ova Srpkinja se udala za osnivača Gugla i živi kao kraljica

FOTO: Instagram

Bivša članica grupe “Models” Ivana Berendika postala je jedna od najbogatijih Srpkinja onog dana kada se udala za osnivača “Gugla” Tomasa Jermoluka.

Ovaj par je na ludi kamen stao 2005 godine, a Ivana Berendika je nakon udaje 2016. godine rodila blizance.

Ova ljepotica godinama unazad se bavi dizajniranjem nakita, a danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Djeluje da joj dizajniranje ide od ruke, a tome u prilog govori činjenica da njene modele nose svjetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

Kako je otkrila za magazin “Helou”, zbog obaveza ima sve manje vremena za putovanja koja su strast nje i njenog supruga.

“Nažalost, otkako sam zakoračila u svijet dizajna, vremena za putovanja sve je manje. Sva ta divna mjesta na kojima smo provodili i po mjesec dana, sada su misaona imenica. Moja putovanja u ovom trenutku vezana su isključivo za posao”, kazala je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Market Drayton.
Gost
Market Drayton.

Koliko god miliona, milijardi.. isprazni zivoti,, nekontrolisana kupovina, ne znaju sto ce od sebe, tri stotine cipla, haljina, dobro, I… nesto se smijulji pored ovih ogledala.. super je to shto su bogati ali shto ne napravite prichu o tuznom pogledu nekog gladnog sirocheta iz Afrike, nego o ovoj..da ne kazem shto..

Animus
Gost
Animus

Eskort dama…kao i sve bivse Modelsice. Ne uzdizite ovakve osobe, da budu uzor mladim djevojkama, jer nam je mladost ionako u haosu…

Osnivac
Gost
Osnivac

Odakle vam informacija da je ovaj osnovao Google? Ovo veze sa vezom nema. Google su osnovali Larry Page i Sergey Brin.

WWG1WGA
Gost
WWG1WGA

Agencija sa 3 slova je osnovala i Google i FB i Twiter i YouTube i Microsoft takodje, vjerujte mi ovog puta, a saznacete uskoro da je tako

Aha
Gost
Aha

Dobar ovaj Chris.

WWG1WGA
Gost
WWG1WGA

Izdrzi jos malo sunce, rijesice vam Mr, Trump brige oko Google-a ubrzo,

Shanana
Gost
Shanana

E zaludnjače

Send this to a friend