Showbiz

On je bio vjerenik Dragane Mićalović: Nije joj smetalo što iz braka sa pjevačicom ima troje djece, ludo ga je voljela

Foto: Boško Karanović

Ljubavni život Dragane Mićalović oduvijek je intrigirao javnost, možda i zbog toga što izbjegava da o toj temi govori u intervjuima.

S obzirom da su njene starije sestre, Mirjana i Sloboda, već niz godina u skladnim brakovima, često joj postavljaju pitanja o planovima za udaju.

Koliko je poznato, lijepa glumica je prije tri godine bila na korak od odlaska kod matičara, ali to se ipak nije desilo. Taman kad su svi očekivali da čuju svadbena zvona, stigla je vijest o raskidu vjeridbe, prenosi Hello.

Foto: Boško Karanović

Draganin ljubavni život našao se u fokusu kada je otkriveno da je u vezi sa tri godine starijim biznismenom Stevanom Purićem.

Par se upoznao sredinom 2019, na ručku koji je organizovao zajednički prijatelj. Da je veza bila ozbiljna postalo je jasno nekoliko mjeseci kasnije, kada su se vratili sa zajedničkog putovanja po Veneciji.

Pod lupom se našao i Stevanov dotadašnji emotivni život, pa smo mogli da pročitamo da je bio u braku sa pjevačicom Jovanom Filipović.

Dobili su tri ćerke – Niku, Zaru i Bjanku. Inače, najstariju djevojčicu upoznali smo u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”.

“Ne krijem dečka, već ne želim da miješam posao i privatni, to jest ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebalo da ima svoj posao i vladalo je veliko međusobno poštovanje. Nas dvoje to imamo, što je za mene jako važno u odnosu. Poštovanje u svakom smislu”, jedna je od rijetkih izjava Dragane Mićalović, u kojoj opisuje svoj ljubavni život.

Foto: Boško Karanović

Bilo kako bilo, Dragana i Stevan su raskinuli u aprilu 2021. godine. Glumica se od tada posvetila poslu, a zapažene uloge ostvarila je u serijama “Igra sudbine”, “Tajna vinove loze” i “Od jutra do sjutra”.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
ПредрагGordanaDR.LekterSara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Предраг
Gost
Предраг

То што ми данас називамо љубав,није љубав већ хедонизам.Љубав је бити са неким и у добру и у злу.

Sara
Gost
Sara

Kad je ljubav i iz ljubavi, ne smeta nista svaka cast.
Danasnje su oriceze svetice, tatine i mamine.
Ljubav i samo ljubav.
Zivi kako ti se zivi, briga te ko ce sto reci.

DR.Lekter
Gost
DR.Lekter

Ne dipr.

Gordana
Gost
Gordana

Pa kad je ljubav iz ljubavi unesrećio treću osobu nikako ta ljubav neće biti na dobrom putu. Osetiće se to jednom i neće biti uspeha.Ne mora niko ništa da kaže, nije stvar u tome, stvari dolaze, loše ili dobre od Boga, ne može ti biti dobro ako si troje dece uskratila od očevog prisustva, srušila brak .. nije dobro. Ali… Više »

Send this to a friend