Showbiz

Otkrio detalje drame: Supruga Zdravka Čolića napadnuta nožem

Zdravko Čolić oduvijek je važio za jednog od najboljih frajera na našem estradnom nebu, a mnoge djevojke su padale na njegov šarm. Ipak, njega je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dvije ćerke – Unu i Laru.

Pjevač se oduvijek trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali je o jednom incidentu koji se dogodio njegovog supruzi progovorio za medije.

“Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti”, rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

“Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga”, rekao je pjevač.

Send this to a friend