Showbiz

Ovako je Melina govorila o braku sa Harisom: Napravio je ženu od mene

Melina Džinović
Melina Džinović

Melina Džinović sinoć je upala u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj živi njen bivši suprug Haris Džinović sa njihovim sinom Kanom i ćerkom Đinom.

Melina se nije oglašavala otkako je u javnost dospjela vijest o njihovom razvodu, a prije nekoliko godina ona je u intervjuu opisala kako izgleda njen život sa Harisom.

“Mislim da sam kraj Harija dobila mnogo više nego on uz mene. U njemu imam muža, ljubavnika i mentora, a uz to naučio me je svemu u životu. Kada sam ga upoznala, bila sam razmaženo derište koje je mislilo da će suzama, kao kod tate, sve dobiti. Napravio je od mene samostalnu ženu koja se osjeća veoma sigurno jer zna da ima bedem iza sebe. Najbolje savjete u životu upravo mi je on dao i uspio je da smiri sve moje bubice, što nije bilo nimalo lako. Koliko mu je bilo teško da od derišta napravi ženu i majku, morate njega da pitate”, rekla je svojevremeno Melina koja je tada tvrdila da sa pjevačem ima idiličan odnos, prenosi Blic.

“U našem braku nema tajni. Moj suprug je od početka naše veze sve probleme koje smo imali iznosio pred prijateljima i mada su nam mnogi savjetovali da stvari rješavamo u kući, on je uvijek transparentno govorio o nama. Naš intimni život bio je otvoren pred ljudima koje volimo, a divno je i relaksirajuće živjeti bez tajni. U kući ne vodimo razgovore koje niko ne smije da zna i zbog toga je moj brak mnogo jednostavniji nego brojni drugi koji su opterećeni problemima. Ne volim ništa da skrivam i šta će mi prijatelji ako od njih moram da krijem šta mi je muž rekao. Čak i ako postoje osobe koje bi htjele da protiv nas iskoriste neku priču, ne mogu to da urade jer je naša veza izuzetno čvrsta”, rekla je tada modna kreatorka.

Podsjetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi sa djecom, dok se ona iz iste po njegovim riječima davno iselila.

Send this to a friend