Showbiz Di Kaprio nudi vilu na dan

Ove svjetski poznate face izdaju svoje kuće i stanove

Uz samo par klikova na internetu može se saznati na kojoj adresi živi neka poznata ličnost i ljudi vrlo lako mogu da dođu na tu adresu. Međutim, ova opcija nije baš preporučljiva jer se na taj način rizikuje prijava policiji ili se može doći u neželjen kontakt sa radnicima obezbeđenja. Druga opcija da se vide stanovi poznatih jesu turistički obilasci. Postoje vikend ture, takozvane „zvjezdane turneje“ po Holivudu, gdje se turisti vode u posjetu kućama bogatih i slavnih.

Ova industrija ne nudi samo posjete kućama. Još jedna kategorija je jako zanimljiva za one sa nešto dubljim džepom. Kada su u pitanju poznati i njihovi stanovi izdavanje je prava atrakcija, a predstavlja opciju da se iz prve ruke vidi gdje i kako žive poznate face. Za to zadovoljstvo izdvajaju nekoliko hiljada dolara za noć, a više desetina hiljada dolara za mjesec dana boravka u ovim luksuznim nekretninama.

Dženifer Lorens zarađuje 27.500$ od izdavanja

Glumica Dženifer Lorens oglasila je za izdavanje svoj stan u Njujorku u februaru 2017. godine. U pitanju je veliki stan sa tri spavaće sobe za koji je mjesečna renta iznosila 30.000$. Ipak, pošto do zakupa nije došlo brzo kao što je poznata glumica očekivala, ona je stan izdala u maju po cijeni od “samo” 27.500$.

50 Cent prodaje imanje već osam godina

Da “Strpljivo čekajući” nije samo naziv pesme od 50 Cent-a, već je i ono što reper radi posljednjih osam godina dok čeka da neko kupi njegovo imanje u Konektikatu. On je prvobitno oglasio imanje od 17 hektara za 18,5 miliona dolara 2007. godine, da bi spustio cijenu na 10 miliona dolara 2011. godine, a zatim na 8,5 miliona dolara ranije ove godine.

Reper je počeo da izdaje svoj “dvorac” sa 19 spavaćih soba i 19 kupatila za 100.000 dolara mjesečno.

Leonardo di Kaprio izdaje stan na dan

View this post on Instagram

… wall street👑💙

A post shared by 👑ⓓⓘⓒⓐⓟⓡⓘⓞᴛᴍ👑 (@shinedicaprio) on

Čuveni Leonardo di Kaprio jedan je od rijetkih poznatih koji je odlučio da svoju nekretninu izdaje na dan. Naime, on svoju nekretninu u Palm Springsu izdaje za 4.500$ za noć, a ona se može naći na sajtovima za oglašavanje.

Selma Hajek izdaje ranč u Los Anđelesu

Glumica i uspješna producentkinja Selma Hajek tražila je 9.750 dolara mjesečno za svoj ranč u Los Anđelesu kada je objavila još u julu 2015. godine da izdaje ovaj pravi mali raj na zemlji. U pitanju je kompletno namještena kuća sa četiri spavaće sobe i tri kupatila.

 

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
So & TEKILA200 biliona DB
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

zakupio bi ranč, ako će selma tamo biti.

200 biliona DB
Gost
200 biliona DB

Bili ko jednu vaku kuću. …..da je gleda. ……..

Send this to a friend