Showbiz

Pike izgubio kontrolu pa vrijeđao novinara koji podržava Šakiru: Pola svijeta te mrzi, gubitniče

Šakirina nova pjesma koju je posvetila bivšem Đeraru Pikeu postala je mega hit. Pjevačica je jasno stavila do znanja šta misli o njegovoj novoj izabranici Klari Čiji, i poručila da je za zamijenio “Ferari” za “Tvinga”. Fudbalski as joj je uzvratio tako što je kupio baš Tvinga u kom se ponosno vozika, ali čini se da sve manje ima živaca za smišljene provokacije.

Fudbaleru je sada zasmetala objava španskog novinara Jordija Martina koji je otvoreno podržao Šakiru.

“Moj najbolji prijatelj me gleda”, napisao je Jordi na Tviteru i objavio skrinšot Instagram storija na kojima je dijelio svoje članke o Đeraru i Šakiri, na kojima se vidi kako je Pike pregledao sve njegove objave.

“Ostavi drogu. Kokain je jako nezgodan”, poručio mu je Pike u komentaru, a novinar mu je žestoko odgovorio.

“Ja te ne označim i ti reaguješ. Stalno gledaš moje priče, pola svijeta te mrzi. Možda postoji nešto što te brine i ne želiš da to izađe na vidjelo? Hoće li tvoja nova djevojka isto da dobije rogove”, napisao je novinar, ali je ubrzo obrisao komentar.

Raspravi su se ubrzo priključili i drugi korisnici Tvitera.

“Kako te nije sramota? Šakira je zbog tebe stavila karijeru na čekanje, a ovako joj vraćaš”;”Glumi da ga baš briga, a ovako se razotkrio”, “Ti si običan gubitnik”, ” Sigurno si zamrzio ljubavnicu jer te podsjeća na razorenu porodicu”, samo su neki od komentara namijenjeni Pikeu.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Skeletor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Skeletor
Gost
Skeletor

Nesreco, to je majka tvoje đece, ne ponasaj se ka Srbi.

Send this to a friend