Showbiz

Pjevačica odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: Zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam

Pjevačica Franka Batelić našla se na meti kritika zbog jedne svoje izjave tokom gostovanja u podcastu “Mame kod Lane”.

“Kad vidiš mame na Instagramu, frizura, djeca su super raspoložena, ručak… Svi su super obučeni. Imaju bijele majice, bež pantalone, mama ima super šminku, hrana je gotova, na stolu. To mi je tako nerealno i smiješno jer to je tako daleko od istine. Ja ne znam koja mama to može”, izjavila je Franka u podcastu, a mnogima to baš i nije najbolje sjelo, pa su je napali u komentarima.

 

Franka je sada odgovorila na prozivke u videu koji je objavila u pričama na Instagramu.

“Osjećam potrebu raščistiti nešto. Lana je objavila mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena. Ja inače nemam običaj pričati o majčinstvu jer smatram da je to nešto što svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva. Moja je izjava toliko izvučena iz konteksta da zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam, što je daleko od istine”, započela je pjevačica.

“Ja iz svog iskustva pričam. Ja ne mogu svaki dan imati savršeno posložen jer svaka mama ima različite ambicije i mogućnosti. Svaka mama radi najbolje što može i želi najbolje za svoje dijete. Svi ti grozni, zbilja otrovni komentari su me šokirali jer sam ja isto mama i čovjek i onda me naravno pogode takve stvari koje pročitam. Ali jedino što bih vam htjela reći, žene, niko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo i, ljudi, opustite se malo i budite dobri jedni prema drugima”, poručila je Franka.

Inače, Franka je majka dvoje djece, sina Viktora i ćerke Grete, koje je dobila u braku s bivšim fudbalerom Vedranom Ćorlukom. Par se vjenčao 2018. godine, a prije toga su bili u vezi šest godina.

Send this to a friend