Showbiz nekad je bila ljepotica

Poslije svih plastičnih operacija ličim na vjevericu

Džeki Stalone, majka poznatog Silvestera, u mladosti je bila plesačica i ponosila se svojim privlačnim izgledom, ali kako je već u mlađim danima počela sa plastičnim operacijama, danas izgleda potpuno drugačije.

Danas ima 98 godina, a lice joj je toliko izobličeno brojnim estetskim zahvatima da je mnogi uspoređuju sa kreatorkom Donatelom Versaće. I sama je još prije nekoliko godina priznala da je pretjerala i da žali zbog brojnih operacija.

“Bilo ih je previše, izgledam kao vjeverica koja ima puna usta lješnika”, rekla je za “Daily Mail”.

Ipak, bivša plesačica takođe je ustanovila da joj je drago što se brine za svoje zdravlje i izgled pa je sa 91 godinom tri puta nedjeljno išla na časove plesa, dva puta nedjeljno vežbala sa ličnim trenerom i svaki dan provodila dva sata svirajući klavir.

“Ne gubim vrijeme po glupim holivudskim žurkama. Ja sam postala uzor za zvijezde starije od 50 godina jer svi strahuju od starenja, a ja sam sve popularnija s godinama”, rekla je tom prilikom.

Bez obzira na svoju brigu za zdravlje, prenosi index.hr, Džeki je preživjela tri srčana udara, ali tvrdi da se ne boji smrti.

“Bila su tri. Moj odgovor na njih je: za*ebi. Ako moraš da umreš, to je dobar način da umreš. Odlaziš u jednom komadu i dostojanstveno”, zaključila je.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Narcis ZgubidanLookIme
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Neka se prijavi da glumi u Zvjezdanim Stazama.

Look
Gost
Look

Nazdravlje vjevericama, ni primac im ovo strasilo nije…

Ime
Gost
Ime

Molim Vas , kad izbacujete ovakve stvari stavite UZNEMIRAVAJUCE.

Send this to a friend