Showbiz

Predomislio se: Mima ostavio djevojku pred svadbu

Crnogorski glumac Mima Karadžić, dugo je bježao od braka i sad kad je konačno poželio da odvede pred matičara 33 godine mlađu adviokaticu Nevenu Matić, njih dvoje su raskinuli.

Kako pišu beogradski listovi, glumac je planirao da krajem avgusta konačno izgovori sudbonosno “da“ svojoj voljenoj, ali od toga neće biti ništa jer je između njih “pukla tikva”. Oni su prije dva dana raskinuli šestomjesečnu vezu.

Da su planovi za vjenčanje propali, potvrdio je i sam Karadžić.

“Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lijepim željama, ali idemo dalje u radne pobjede”, optimistično je rekao glumac, ne želeći da ulazi u detalje raskida, ali ni o propalom vjenčanju.

Mimin blizak prijatelj otkrio je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, od koje nisu htjeli da prave medijsku halabuku, ali ni on ne zna razlog zbog kog su Mima i Nevena stavili tačku na svoju ljubav.

“Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za vjenčanje. U posljednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strijelac”, kaže izvor blizak Mimi za Kurir.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Na vrijeme uvatio maglu. Za šest mjeseci bi ga slomila ko beba zvečku!

Baja
Gost
Baja

Da proba da nadje decka

Biohazard
Gost
Biohazard

A mozda zato , sto nece da joj zivot prodje pored djeda 🙂 cus ovoga , jos i strijelac hahHhaha a bijezi tamo zagrcnuh se

gost
Gost
gost

“… Mima je ponovo slobodan strijelac”. NETACNO. Mima je rodjen 09.04. pa moze biti jedino slobodan ovan 😀

Send this to a friend