Showbiz mjesecima se nalazi pod pritiskom

Princ Endru se ne sjeća žene koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje

Britanski princ Endru, koji se mjesecima nalazi pod pritiskom zbog navodne veze sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, izjavio je da se ne sjeća susreta sa ženom koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje.

“Ne sjećam se da sam tu ženu ikad sreo”, rekao je treće dijete kraljice Elizabete Druge o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za BBC2, čiji mali dio je objavljen danas, dok će večeras biti emitovan u cjelini.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte sjeća te žene, princ Endru je rekao: “Ne”.

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i poslije njegovog izlaska iz zatvora 2010. gdje je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloljetnice na Floridi.

Epstajn, koji je ove godine optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnica u dužem periodu, izvršio je samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
NjemacLeo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leo
Gost
Leo

Ne sjeća se zato što je ona imala 13 godina tad i jer je on bio na kokainu zajedno sa drugovima Bilom Klintonom i Džefrijem Epstinom. Epstin se nije ubio nego je ubijen da ne bi još malo pričao o pedofilskim lancima na čijem čelu su ovi iz američke i britanske “elite”

Njemac
Gost
Njemac

Tacno tako !!!!

Send this to a friend