Showbiz

Puče Njujork od dekoltea

Mjuzikl “Hadestown” apsolutni je pobjednik takmičenja Brodvejskih pozorišnih predstava, jer je osvojio osam nagrada “Toni”, među njima i za najbolji mjuzikl, koje su dodijeljene na svečanosti u nedjelju uveče u Njujorku.

Za najbolju predstavu proglašen je pozorišni komad “The Ferryman”. Najbolji glumac i glumica u glavnoj ulozi u mjuziklu su Santino Fontana (“Tootsie”) i Stefani Džej Blok (“The Cher Show”).

Priznanje za najbolju režiju dramskog komada pripalo je Semu Mendesu (“The Ferryman”). Najbolji rimejk dramskog komada je “The Boys in the Band”, a u kategoriji “najbolji rimejk mjuzikla” trijumfovala je predstava “Rodgers & Hammerstein’s Oklahoma!”. Domaćin 73. dodjele nagrada u Njujorku bio je Džejms Korden.

Nisu samo nagrade bile u centru pažnje, jer je ova svečanost bila i sjedište modnog dešavanja gdje su slavne dame pokazale svoje ljetnje odjevne kombinacije.

Dominirali su lagani materijali, lepršavi krojevi i zanimljiv kolorit. Poglede prisutnih najviše je privukla zanosna manekenka Emili Ratajkovski, koja je efektno istakla svoje poprsje.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Secondiliano...
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Secondiliano
Gost
Secondiliano

To je ribetina

...
Gost
...

Ima što i pokazati.

Send this to a friend