Showbiz Album ćemo još čekati

Rijana objavljuje knjigu

Dok Rijana završava dugo očekivani album, obožavaocima je pripremila još jedno iznenađenje –  knjigu. Sudeći prema Phaidonu, koji će da objavi knigu 10. oktobra, vizuelna autobiografija na 504 strana će sadržati 1000 fotografija njenog “života kao muzičarke, performerke, dizajnerke, preduzetnice” od kojih većina nikada prije nije viđena. Naziv knjige je “Rijana”.

“Veoma sam zahvalna talentovanim fotografima i umjetnicima koji su doprinijeli. Radili smo na knjizi više od pet godina, i veoma sam srećna da je konačno podijelim sa svima,” navela je pjevačica u saopštenju.

Prošlog mjeseca, reperka Kardi B je navodno platila 111 hiljada dolara za potpisani primjerak tokom dobrotvorne aukcije na Rijaninom godišnjem Dijamantskom balu, koji finansira njen Clara Lionel Fond za obrazovanje i programe hitne pomoći širom svijeta. Fanovi mogu da dobiju svoj primjerak za 5,500 dolara.

Dok se čini da će da izda sve osim novog albuma – otvorila je i modnu kuću sa LVMH, zatim Savage X Fenty spektakl širom svijeta, i proširila saradnju sa industrijom ljepote Fenty Beauty.

Send this to a friend