Showbiz porodica u strahu

Romana u teškoj depresiji

Romana

Pjevačica Romana Panić i njen momak Filip Mrkajić uhapšeni su u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, a kako mediji navode, ona je zbog cijele situacije upala u tešku depresiju. Romana odbija da jede i time ozbiljno ugrožava svoje zdravlje, a kako piše Alo, stanje je zabrinjavajuće jer ona od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

„Romanino hapšenje je izazvalo veliki šok među njenim prijateljima, budući da je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Krađe koje su ona i njen partner Filip počinili bile su udarna tema u svim australijskim medijima, a Romana je bila svjesna da će vijest o njenim kriminalnim radnjama brzo doći i do Srbije”, kaže izvor blizak pjevačici i njenoj porodici i nastavlja:

„Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu, ne napušta je griža savjesti koja se miješa sa tugom i stidom, jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga je pala u tešku depresiju, pa malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom. Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, to joj je bilo na prvom mjestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Jedino o čemu razmišlja su njeni najbliži, a strah da će je se svi odreći samo pogoršava njeno stanje. Ako i zaspi na nekoliko sati, zaspi u suzama. U suzama se probudi i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svjesna je da će teško nadoknaditi bol koju im je nanijela.”

Kako se dalje navodi, njeni najbliži pokušavaju da je ohrabre.

„Iako su njeni najbliži skrhani bolom zbog hapšenja, više ih boli što za sada ne postoji mogućnost da je vide. Plaše se da će nauditi sebi i da neće prestati da se uništava dok ne vidi bar nekog člana porodice. Koliko god da su ljuti, njihova je i vole je. Žele da pregura zatvorsku kaznu i nema sumnje da će dati sve od sebe da dođu do nje. Saznanje da je u depresiji i da odbija obroke teže je od svake sramote koju osjećaju i neće dozvoliti da se njihovoj Romani dogodi bilo šta loše”, završava prijatelj Romanine porodice za pomenuti list.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
VidojeDamirPenzionerMikiJeste...farbamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vidoje
Gost
Vidoje

Da li su u depresiji ljudi kojima je ukraden novac sa kartice?

Damir
Gost
Damir

Lutko moja tebe je to bilo svakodnevnica samo sto javnost nije bila upoznata bices kao najbolja kad izadjes braca Srbi ce od tebe napraviti super heroja na kraj ce biti da su ti smjeatili Austrijanci i da si to radila iz patrijotskih razloga dace ti i nagradu a bice ti obezbijedjeno gostovanje kod Marica da otvoris dysu napravice ti super… Više »

Penzioner
Gost
Penzioner

Prosto bilo da odu kilogrami. Samo da bog veliki sacuva silikone i botox. Pridruzite se svi iskreno u molitvi i bog ce biti milostiv i izbaviti zabludjelu neduznu ovcicu koja jevazda bila smjerna i i moralna

Miki
Gost
Miki

Teska depresija ,sto nije ljude ojadila !
Srbistanska posla !

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Proći će !!

eko
Gost
eko

Obrati se Svetu za savjet.Bio je u sličnoj situaciji i koliko se može zaključiti, istu je uspješno prebrodio.

Komandos
Gost
Komandos

Ma nemoj! A to što je ona krala ljudima pare i tak eventualno nekome ugrozila zdravlje, to ništa a ? Ajde Romana ne foliraj se, samoodbrana samoodstojanje !

Taxi
Gost
Taxi

Greote

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Prošo voz,pomiri se stim,i otiće ti depresija…

Nikola
Gost
Nikola

Ja se cudim kako ovi “muzicari” tipa ona Ceca, Lukas, dzala jala i ostali kic i sund nisu stalno u depesiji s obzirom kakva im je “muzika”

Cetinje
Gost
Cetinje

Ove FINTE lista Alo vlasnika Vucica ne “pale”u Australiju, pa godpodja Panic bila na prvo mjesto staviti obraz pa ostalo.

Send this to a friend