Showbiz Više je ne pitaju kada će da se uda

Sajsi MC: Ako se budem udava to će biti slučajno

Iako je rušenje društvenih normi nešto po čemu se i proslavila, reperka Sajsi MC i njena sestra Tijana ponovo su izazvale veliku pažnju javnosti novim singlom po imenu “Meni se ne udaje” u kojem reperka govori o tome da ni u četvrtoj deceniji ne želi da postane supruga.

“Kod mene sve ide tako spontano, u nekoj staroj pjesmi sam napisala stih, “slučajno vjerna, slučajno vjerena” , i stvarno je tako bilo, sve nekako slučajno, isprošena, ali se još nisam udala, a ako budem biće, slučajno naravno”, izjavila je Sajsi MC.

“Udaju ne planiram, iako su me dosta puta pitali kada ću više, mada mislim da su u posljednje vrijeme i digli ruke od mene. Sada kada ne očekuju, možda iznenadim svadbom, ali ne kao ovom u spotu, na svadbi može samo atmosfera da gori. Bitno mi je bilo da prenesem poruku ljudima da se ne osjećaju loše ako ne poštuju norme poput udaje i slično. Naprotiv, treba da im bude zabavno”, dodala je ona.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
faustIvanMarko996$$$
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Ovakve izjave bi trebalo zabraniti da se objavljuju. Sav ovaj nakaradluk i naopakost naša omladina između ostalog uči iz ovakvih članaka i objava. Ovo je sprdnja kud ide ovaj svijet i mi zajedno s njima.

faust
Gost
faust

konacno neko, treba da se ugledamo na iran i eritreju i zabranimo ovo.
sajsi treba da se uda za momka zvanog miladin i da mu rodi 4 guslara.

Marko996
Gost
Marko996

*Udavala

$$$
Gost
$$$

Bice ti zabavno i kad napunis 60 i ostanes sama pa jednog dana kad provale rodjaci da se ne javljas 10 dana i ostatak znamo.

Send this to a friend