Showbiz

Šako: Ljudi su zloupotrijebili moju dobrotu

Najpopularniji crnogorski folk pjevač, Šako Polumenta, još se nije oporavio od skandala koji je regionom odjeknuo prošle godine, a čiji je bio glavni akter. Naime, na portalima i društvenim mrežama, osvanuli su Šakovi intimni snimci koje je slao anonimnoj djevojci pozivajući je na seks.

“U to vrijeme sam znao da čestitam rođenje sina ili ćerke. Dešavalo se da nekoj djevojci čestitam 18. rođenan, da se snimim i to pošaljem, a onda to neko zloupotrijebi. Ne bih to više nikad uradio. Od moje dobrote napravio se cirkus”, žali se Polumenta.

Ističe da ima odraslu djecu, te da nikoga nije zanimalo kako je njima dok u školi i na fakultetu “slušaju da im je tata pedofil ili narkoman”.

“Nikad u životu probao drogu nisam”, kaže Šako.

Ipak, skandal nije uticao na njegovu karijeru. Napravio je hit inspirisan cijelom pričom, a sada planira da uradi koncert u pozorištu.

“Velika mi je želja da uradim akustični koncert u pozorištu, i da se predstavim drugačije svijetu jer uglavnom nastupam u klubovima i diskotekama”, poručuje popularni folker iz Bijelog Polja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bbb
Gost
bbb

ova dobri coek je ubio covjeka u saobracaju.

rezignirani
Gost
rezignirani

kakva dobričina i trezvenjak

Send this to a friend