Showbiz Treći brak u najavi?

Sem Asghari: Sljedeći korak je brak sa Britni

Pop princeza Britni Spirs uskoro treći put u braku? Ako pitate njenog momka Sema Asgharija, to će se vrlo vjerovatno i dogoditi. Usred problema oko oca Džejmija koji je fizički nasrnuo na jednog od njena dva sina, i borbe za ukidanje starateljstva, lijepe vijesti dolaze od svjetski poznate pop ikone.

“U budućnosti vidim sebe u braku sa Britni. Tako svaki par treba da uradi. Na ovom nivou naše veze mi smo porodica”, kaže poznati fitnes instruktor i model.

View this post on Instagram

I love this man @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

U vezi su tri godine i Sem je nerijetko u društvu Britninih sinova Šona Prestona i Džejdona Džejmsa, a pjevačica je upoznala porodicu svog dragog.

“Naše su se porodice upoznale, i moj odnos sa njenim sinovima je sjajan”, dodaje on.

Par se upoznao 2016. godine kada je Britni snimala spot “Slumber party”. Pop zvijezda je tražila da baš Sem bude u njenom novom spotu za singl sa albuma “Glory” i nije organizovala kasting kako bi našla partnera.

Ona je napravila prvi korak kada je riječ o njihovoj vezi. Naime, Britni je pet mjeseci nakon što su završili snimanje, počela da se javlja Semu i pozvala ga na večeru.

“Na snimanju smo “klinuli”. Pričali smo o spotu, o hrani. Počeli smo da se dopisujemo, kao svaki normalan par”, objašnjava on.

Sem otkriva da niko ne kontroliše Britnin Instagram profil i da sama odlučuje kada će šta da postavi. To su uglavnom klipovi kojima pjevačica nasmije milione svojih obožavatelja i na kojima nikada nije savršeno našminkana niti obučena.

“Britni je reditelj, ja sam samo glumac”, kaže Sem koji je za svoju voljenu i kamerman pa je snima kada ona odluči da nešto postuje na profil.

Send this to a friend